Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Kερδίστε Make up Lessons από τα Inglot

Kερδίστε Make up Lessons από τα Inglot

Δείτε το μακιγιάζ Aquatic Eyes βήμα-βήμα.

Τα INGLOT καλωσορίζουν την Άνοιξη με ένα θεατρικά ρομαντικό make up look, που δίνει ένταση στο βλέμμα. Η παλέτα του τιρκουάζ και του γαλάζιου δίνει τη βάση για διαφορετικές αποχρώσεις σε πολλαπλά επίπεδα, με την τεχνική του layering.
Πώς να πετύχετε το look AQUATIC EYES:
Η σκιά FREEDOM SYSTEM #504 αποτελεί τη βάση του μακιγιάζ στο κάτω βλέφαρο. Με το πινέλο 27p τοποθετείτε το pigment #18 στην εσωτερική γωνία για μεγαλύτερη ένταση και σβήνετε ανοδικά προς την εξωτερική γωνία. Στη βάση των βλεφαρίδων χρησιμοποιείτε τη σκούρα απόχρωση από την τριπλή FREEDOM SYSTEM Rainbow #134 και την ανοικτή απόχρωση ακριβώς κάτω από το φρύδι για λάμψη. Με το kohl #4 περιγράφετε το μάτι για έντονο αποτέλεσμα και ολοκληρώνετε με τo gel eyeliner #87, διαγράφοντας μια λεπτή γραμμή.
Τα χείλη παραμένουν σχεδόν nude, με το Slim Gel #61 να δίνει ένα απαλό χρώμα, που λειτουργεί συμπληρωματικά στην ένταση του βλέμματος.
Δείτε περισσότερες προτάσεις για το μακιγιάζ σας στις σελίδες
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Εάν θέλετε να μάθετε τι σας ταιριάζει περισσότερο και πώς μπορείτε να πετύχετε τα αγαπημένα σας make up looks με την καθοδήγηση των INGLOT MakeUp Artists, κάντε Like στη σελίδα www.facebook.com/www.gamos.gr, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής και μπείτε στην κλήρωση για 3 δωρεάν υπηρεσίες make up lesson αξίας 60Eυρώ η μια!

Διάρκεια διαγωνισμού έως 17/3

Οι νικητές θα κληρωθούν σε ηλεκτρονική κλήρωση.

Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, θα πρέπει να είστε φίλος στη σελίδα gamos.gr στο Facebook την ημερομηνία που η κλήρωση θα διεξαχθεί.

Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και με e-mail, και θα πρέπει να απαντήσουν για να επιβεβαιώσουν την αποδοχή του δώρου εντός 10 ημερών. Σε περίπτωση που δεν απαντήσουν έως τις 27/3, θα γίνει κλήρωση για να βρεθεί νέος νικητής.

Όροι διαγωνισμού: Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όσοι έχουν κάνει like στη σελίδα https://www.facebook.com/www.gamos.gr και η παραλαβή του δώρου αφορά στα 3 καταστήματα INGLOT σε Γλυφάδα, Metro Mall & Χαλάνδρι και τα 2 Κύπρου στο My Mall Limassol & Kings Avenue Mall Paphos. To δώρο αφορά στην παροχή της υπηρεσίας και δεν εξαργυρώνεται με προϊόντα ή χρηματικό ποσό.


gamos.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024