Κουβέλης: Ο προοδευτικός πόλος θα κριθεί μετά τις ευρωεκλογές
Τη θέση ότι ο προοδευτικός πόλος εκτείνεται και μετά τις Ευρωεκλογές εκφράζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής. Ο κ. Κουβέλης υποστηρίζει πως η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και όχι εκλογές, ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση για υποχωρητικότητα στις διαβουλεύσεις με την τρόικα, ιδίως για τα εργασιακά.
Τη θέση ότι ο προοδευτικός πόλος εκτείνεται και μετά τις Ευρωεκλογές εκφράζει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.
Για την πρωτοβουλία των «58», ο κ. Κουβέλης αναφέρει ότι «ζητούσαν να συγκροτηθεί ο πόλος μεταβαίνοντας κατευθείαν στις ευρωεκλογές, χωρίς καμία αναφορά στη σημερινή κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα. Δηλαδή επιδιώχθηκε μία εκλογική και όχι μια πολιτική συμφωνία».
Επίσης, υποστηρίζει πως η χώρα χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και όχι εκλογές, ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση για υποχωρητικότητα στις διαβουλεύσεις με την τρόικα ιδίως για τα εργασιακά.
Απαντώντας, στην κριτική που του ασκείται ότι θέλει ένα μικρό, περιχαρακωμένο κόμμα, δηλώνει ότι «δεν είμαστε οπαδοί της θεωρίας ‘το μικρό είναι και όμορφο’».
* Αναλυτικά η συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Οι αγρότες έχουν αίσθημα αγανάκτησης»: Σφοδρή επίθεση της αντιπολίτευσης στο Μαξίμου εν μέσω μπλόκων
- Βενεζουέλα: Οι χερσαίες επιθέσεις θα ξεκινήσουν σύντομα, λέει ο Τραμπ
- Γιουβέντους: Ένα δισ. από Tether, ο Έλκαν απαντά «όχι»
- Έλενα Παπαρίζου: Η πρώτη ανάρτηση της μετά την έκτακτη νοσηλεία της
- «Απουσία στήριξης» καταγγέλλουν οι αυτοκινητιστές και προειδοποιούν την κυβέρνηση με κινητοποιήσεις
- Τραμπ: Απαντά για τα νέα καρέ με τον Έπσταϊν – «Εκατοντάδες έχουν φωτογραφίες μαζί του, δεν είναι κάτι σπουδαίο»