«Τα 12 Κουπέ» προσκαλούν νέους καλλιτέχνες
Πηγή έμπνευσης των νέων καλλιτεχνών θα είναι η ξεχωριστή ατμόσφαιρα των 12 μικρών «διαμερισμάτων» του βαγονιού, όπου καλούνται να οργανώσουν και να παρουσιάσουν για μικρές ομάδες θεατών τις προσωπικές τους performance επί ένα συνεχές δεκαήμερο. Προτεινόμενοι άξονες η μείξη των τεχνών, η διάδραση αλλά και η σατιρική διάσταση των projects. Βασική προϋπόθεση η πρόταση να είναι πρωτότυπη και να μην έχει παρουσιαστεί σε άλλον χώρο ή φεστιβάλ.
Μουσικά live, εικαστικές εγκαταστάσεις, θεατρικές και χορευτικές performances θα φιλοξενηθούν και στα υπόλοιπα βαγόνια της Αμαξοστοιχίας καθώς και στην αποβάθρα του σταθμού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την πρόταση τους (σύντομη περιγραφή του project ή και σχετικό οπτικοακουστικό υλικό) καθώς και βιογραφικά συνοδευόμενα από φωτογραφίες στη διεύθυνση theater@totrenostorouf.gr έως τις 20 Μαρτίου 2014.
Η επιλογή των τελικών συμμετεχόντων θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2014.
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix
- Χιόνια: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά – Δορυφορική εικόνα από το παγωμένο οροπέδιο Νευροκοπίου
