Συνελήφθη σύμβουλος του Κάμερον κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία
Σύμβουλος του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας πριν από λίγες εβδομάδες, όπως επιβεβαίωσε η βρετανική κυβέρνηση. Η σύλληψη έγινε μία ημέρα αφού ο σύμβουλος, Πάτρικ Ροκ, παραιτήθηκε από τη θέση του. Το πρωθυπουργικό γραφείο περιορίζεται στο ότι δεν σχολιάζει έρευνες σε εξέλιξη, επισημαίνοντας μόνο ότι «οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε ειδεχθή κατοχή παιδικής πορνογραφίας πρέπει να τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο».
Σύμβουλος του βρετανού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας πριν από λίγες εβδομάδες, όπως επιβεβαίωσε η βρετανική κυβέρνηση.
Η σύλληψη έγινε μία ημέρα αφού ο σύμβουλος, Πάτρικ Ροκ, παραιτήθηκε από τη θέση του. Ο Ροκ τέθηκε υπό κράτηση στις 13 Φεβρουαρίου, ενώ λίγες ώρες πριν είχε ενημερωθεί και η πρωθυπουργία.
Το πρωθυπουργικό γραφείο περιορίζεται στο ότι δεν σχολιάζει έρευνες σε εξέλιξη, επισημαίνοντας μόνο ότι «οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε ειδεχθή κατοχή παιδικής πορνογραφίας πρέπει να τιμωρείται σύμφωνα με το νόμο».
Ο 62χρονος Ροκ υπηρετούσε ως σύμβουλος στο νυν κυβερνών κόμμα κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες. Μεταξύ άλλων, είχε ρόλο και στη κατάρτιση του νομικού πλαισίου για τα φίλτρα στο Διαδίκτυο με στόχο την αποτροπή διακίνησης παράνομου πορνογραφικού υλικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Κλειστά» αυτιά στα σενάρια
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Παπαδοπούλου: Η σταθερότητα «χτίζεται» σε συμμαχίες
- Βιασμό κατήγγειλε 30χρονη στο κέντρο της Αθήνας – Ελεύθερος με όρους μετά την απολογία του ο 22χρονος κατηγορούμενος
- Η χαοτική, ερωτική ζωή του Τζακ Νίκολσον: Ένας γάμος, αρκετοί παθιασμένοι έρωτες και έξι παιδιά
- Πανσερραϊκός – Ατρόμητος 0-4: Παράσταση για ένα ρόλο
- Βουλή: Πόσοι ψήφισαν κατά στις άρσεις ασυλίας – Ποιοι «γαλάζιοι» βουλευτές απείχαν από την ψηφοφορία


