Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον 17χρονο Χαλίλοβιτς
Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον 17χρονο Κροάτη, Αλέν Χαλίλοβιτς, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, οι «μπλαουγκράνα» κατέβαλαν περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ για τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό. Ο Χαλίλοβιτς είναι ο νεότερος σκόρερ στην Α΄ κατηγορία του πρωταθλήματος της Κροατίας και επίσης ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο στην εθνική ομάδα της χώρας.
Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον 17χρονο Κροάτη, Αλέν Χαλίλοβιτς, από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, οι «μπλαουγκράνα» κατέβαλαν περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ για τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό.
Ο Χαλίλοβιτς είναι ο νεότερος σκόρερ στην Α΄ κατηγορία του πρωταθλήματος της Κροατίας και επίσης ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο στην εθνική ομάδα της χώρας.
Ο Χαλίλοβιτς, ο οποίος έχει ήδη τρεις συμμετοχές με την εθνική ανδρών της «Χρβάτσκα», θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα που μετέχει στη Β΄ κατηγορία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χαλίλοβιτς είναι ο δεύτερος νεαρός που αποκτούν οι Καταλανοί για τη νέα σεζόν, μαζί με τον τερματοφύλακα Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν από την Γκλάντμπαχ. Στο μεταξύ, οι Ραφίνια και Ζεράρ Ντεουλοφέου θα επιστρέψουν στην Μπαρτσελόνα μετά τη λήξη του δανεισμού τους σε Θέλτα και Έβερτον, αντίστοιχα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη δικαιοσύνη η απομάκρυνση της Τυχεροπούλου – «Ήμουν το μαύρο πρόβατο στον οργανισμό»
- Bots παρίσταναν τους «αγανακτισμένους αριστερούς» και κατηγορούσαν την Τέιλορ Σουίφτ για ναζιστική προπαγάνδα
- Χαλκίδα: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε ηλικιωμένο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Μπουκώρος – Εξεταστική: Για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ καταθέτει ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος
- Λεωφορεία: Χειρόφρενο τραβούν οι οδηγοί στις 17 Δεκεμβρίου – Ποιες ώρες σταματούν τα δρομολόγια
- Τι είπε ο προπονητής της Μπράιτον για τον τραυματισμό του Τζίμα και τα… προσεχώς του Κωστούλα (vid)
