Διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 13.30 την Παρασκευή μπροστά στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ. Στο υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους της τρόικας.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 13.30 την Παρασκευή μπροστά στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ.
Στόχος είναι να εκφρασθεί η αντίθεση των εργαζομένων για τις επικείμενες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Στις 10 το πρωί της Παρασκευής, η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της τρόικας. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο υπουργείο Οικονομικών, ενδεχομένως λόγω της συγκέντρωσης που έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Στη συνάντηση, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει τους εκπροσώπους της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ για την πορεία της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»
- Ευλογιά των προβάτων – Οι «αντιεμβολιαστές» απειλούν τη φέτα
- «Πάρτι» στο Καραϊσκάκη για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού – Αποθεώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι (vid)
- Τζολάκης: «Πάμε για άλλη μια νίκη»