Διαμαρτυρία της ΑΔΕΔΥ την Παρασκευή στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 13.30 την Παρασκευή μπροστά στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ. Στο υπουργείο Οικονομικών θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους της τρόικας.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 13.30 την Παρασκευή μπροστά στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με τη συμμετοχή της ΑΔΕΔΥ.
Στόχος είναι να εκφρασθεί η αντίθεση των εργαζομένων για τις επικείμενες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.
Στις 10 το πρωί της Παρασκευής, η ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους της τρόικας. Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο υπουργείο Οικονομικών, ενδεχομένως λόγω της συγκέντρωσης που έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Στη συνάντηση, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει τους εκπροσώπους της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ για την πορεία της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα 48ωρη απεργία από τους οδηγούς ταξί – Τα αιτήματά τους
- Ύπνος: Πόσο καλό μας κάνουν οι 8 ώρες κάθε βράδυ;
- Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους- Περαιτέρω επιδείνωση από Τετάρτη
- Τέσσερα μέτρα για λιγότερα φάρμακα και στήριξη των γενοσήμων
- – Ήταν νευρικός, ήθελε απελπισμένα να γίνει «κάποιος»: Ο γιος του Μελ Μπρουκς για το αληθινό πρόσωπο πίσω από τη «μάσκα» του κωμικού
- Θυμός ή μίσος: Αυτές είναι οι διαφορές σύμφωνα με την επιστήμη


