Σεισμός 4,1 βαθμών τα ξημερώματα στην Κοζάνη
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών σημειώθηκε στις 3:42 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Κοζάνης. Το επίκεντρο του σεισμού προσδιορίστηκε 17χλμ νοτιοδυτικά της Κοζάνης και το εστιακό του βάθος ήταν 5χλμ. Ασθενής σεισμική δόνηση 3,4 βαθμών σημειώθηκε και στη Χαλκιδική.
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών σημειώθηκε στις 3:42 τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή της Κοζάνης.
Το επίκεντρο του σεισμού προσδιορίστηκε 17χλμ νοτιοδυτικά της Κοζάνης και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό του βάθος ήταν 5χλμ.
Παράλληλα, ασθενής σεισμική δόνηση 3,4 βαθμών σημειώθηκε στις 07:59 το πρωί της Τετάρτης στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ της Ουρανούπολης και της Αμμουλιανής, στη Χαλκιδική.
Σύμφωνα με τον Σεισμολογικό Σταθμό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) είχε προηγηθεί τα ξημερώματα (01:53) στον ίδιο χώρο μια ακόμη, μικρότερη, δόνηση μεγέθους 3,1 βαθμών. Η δόνηση των 3,4 βαθμών έγινε αισθητή στη γύρω περιοχή της Χαλκιδικής, ωστόσο σύμφωνα με τους σεισμολόγους δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε ισόβια καταδικάστηκε ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας Τραμπ στη Φλόριντα
- Βαθμολογία Super League: Ο Ολυμπιακός μόνος πρώτος (pic)
- Επιμένει ο Πλεύρης στο δόγμα «φυλακή ή επιστροφή» για όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα
- Τα «είπε όλα» με μια κίνηση ο Ταρέμι
- Χίος: Φαναράκια στη θάλασσα στη μνήμη των θυμάτων – «Γέμισε η Μεσόγειος κορμιά μεταναστών» [βίντεο]
- Τέμπη: «Υπήρχε φωτιά κοντά μας, αδιανόητα τυχερή που ζω» – Η ανατριχιαστική μαρτυρία της Ελευθερίας Δρίγκα


