Yδρογονάνθρακες και Gazprom στη σύσκεψη Σαμαρά στο ΥΠΕΚΑ
Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής θα επισκεφθεί στη 1 μετά το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στο επίκεντρο της συνάντησης με τον υπουργό Γιάννη Μανιάτη θα βρεθούν θέματα υδρογονανθράκων, στον απόηχο και της συμφωνίας ΔΕΠΑ-GAZPROM για μείωση 15% στο φυσικό αέριο.
Το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής θα επισκεφθεί στη 1 μετά το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, όπου θα συζητηθούν θέματα υδρογονανθράκων, στον απόηχο και της συμφωνίας ΔΕΠΑ-GAZPROM για μείωση 15% στο φυσικό αέριο.
Στο Ιόνιο, οι έρευνες ολοκληρώθηκαν το 2013 από τη νορβηγική PGS και αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη η ερμηνεία των δεδομένων που προκύπτουν από αυτές.
Ωστόσο, υπάρχουν εκτιμήσεις για ενθαρρυντικές ενδείξεις αναφορικά με την ύπαρξη υδρογονανθράκων.
Μέσα στο 2014 θα προκηρυχθεί και ο διαγωνισμός για παραχώρηση 10-15 περιοχών για έρευνες.
- Συμφωνία ΔΕΠΑ – Gazprom για μείωση 15% στην τιμή του φυσικού αερίου
- Μείωση 10% στα τιμολόγια φυσικού αερίου μετά τη συμφωνία με Gazprom
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δανία: Βλέπει μια ευκαιρία για «ουσιαστική διαπραγμάτευση» με τις ΗΠΑ, λέει ο ΥΠΕΞ Ράσμουσεν
- LIVE: Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ
- LIVE: Ουτρέχτη – Γκενκ
- LIVE: Ρόμα – Στουτγκάρδη
- Κέιτ Μίντλετον: Επόμενη βασίλισσα και αναπάντεχη σχεδιάστρια μόδας – Δείτε την πρώτη δημιουργία της
- LIVE: Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός