Πολύ καλός ο Αντετοκούνμπο, «buzzer» ο Νοβίτσκι
Συνεχίζει τις «πτήσεις» στο... γαλαξία του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας άσος ήταν για μια ακόμη φορά καλός και από τους βασικούς συντελεστές της εντυπωσιακής νίκης του Μιλγουόκι μέσα στην έδρα της Φιλαδέλφειας με 130-110. Στη Νέα Υόρκη, με καλάθι του Ντιρκ Νοβίτσκι στη λήξη οι Μάβερικς νίκησαν με 110-108 τους Νικς. Οι Κλίπερς επικράτησαν 123-110 των Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη, ενώ οι Ουόριορς νίκησαν 104-96 στο Ντιτρόιτ.
Συνεχίζει τις «πτήσεις» στο γαλαξία του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας άσος ήταν για μια ακόμη φορά καλός και από τους βασικούς συντελεστές της εντυπωσιακής νίκης του Μιλγουόκι μέσα στην έδρα της Φιλαδέλφειας με 130-110. Οι Μπακς με επτά παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων συνέτριψαν τους Σίξερς, που πλέον μετρούν έντεκα σερί ήττες, με 130-110 στη Φιλαδέλφεια.
Ο Αντετοκούνμπο είχε πολύ καλή παρουσία με 13 πόντους (2/2 βολές, 4/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 τάπες (το τελευταίο στατιστικό αποτελεί ρεκόρ για τον ίδιο) σε 29:04 λεπτά συμμετοχής.
Στη Νέα Υόρκη, με καλάθι του Ντιρκ Νοβίτσκι στη λήξη οι Μάβερικς νίκησαν με 110-108 τους Νικς. Οι Κλίπερς επικράτησαν 123-110 των Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη, ενώ οι Ουόριορς νίκησαν 104-96 στο Ντιτρόιτ.
Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκεττ ου ΝΒΑ, σηεμιώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Φιλαδέλφεια-Μιλγουόκι 110-130
Ντιτρόιτ-Γκόλντεν Στέιτ 96-104
Νέα Υόρκη-Ντάλας 108-110
Νέα Ορλεάνη-ΛΑ Κλίπερς 110-123
Γιούτα-Βοστόνη 110-98
Το top10 της βραδιάς:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προσθαλασσώθηκε με ασφάλεια το Artemis II – Αίσιο τέλος για την δεκαήμερη αποστολή
- Ουγγαρία: Ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα βοηθήσει την οικονομία της εάν εκλεγεί ο Ορμπαν
- Ουκρανία: 1 νεκρός και 15 τραυματίες σε ρωσικές επιθέσεις πριν από την πασχαλινή ανακωχή
- Θεσσαλονίκη: Ανησυχία από την εμφάνιση αρκούδας σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου
- Τραμπ: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν «σύντομα» με ή χωρίς το Ιράν
- Η Κολομβία ανταποδίδει τους τελωνειακούς δασμούς 100% στον Ισημερινό