Μειώνονται οι δαπάνες της Βουλής για την κινητή τηλεφωνία των βουλευτών
Μειωμένο κατά 20 ευρώ θα είναι από το Μάρτιο το ποσό που καταβάλλεται για τα κινητά τηλέφωνα των βουλευτών, καθώς βάσει απόφασης του προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο εξής θα ανέρχεται σε 150 ευρώ αντί 170 ευρώ το ποσό που δίνει η Βουλή από τον προϋπολογισμό της στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας για κάθε βουλευτή. Επίκειται μείωση 10% και στα σταθερά.
Μειωμένο κατά 20 ευρώ θα είναι το ποσό που καταβάλλεται για τα κινητά τηλέφωνα των βουλευτών αρχής γενομένης από τον Μάρτιο.
Σύμφωνα με απόφαση του προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη, που δημοσιεύτηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, μειώνεται από τα 170 ευρώ στα 150 ευρώ το ποσό που καταβάλλει η Βουλή από τον προϋπολογισμό της για κάθε βουλευτή στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.
Επίσης, μείωση της τάξεως του 10% αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες μέρες και στο ποσό που δικαιούνται οι βουλευτές για τη σταθερή τηλεφωνία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;

