Διορθωτικές κινήσεις στο Χρηματιστήριο την Τρίτη
Εικόνα σταθεροποίησης παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στο κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης, με την αγορά να κινείται με χαμηλούς τόνους σε στενό εύρος διακύμανσης.
Εικόνα σταθεροποίησης παρουσίασε η χρηματιστηριακή αγορά στο κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης, με την αγορά να κινείται με χαμηλούς τόνους σε στενό εύρος διακύμανσης.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 1.274,94 μονάδες σημειώνοντας μικρή πτώση σε ποσοστό 0,15%.
Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης 10 μονάδων. Σημείωσε ανώτερη τιμή στις 1.283,17 μονάδες (+0,50%) και κατώτερη τιμή στις 1.273,76 μονάδες (-0,24%).
Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 64,99 εκατ. ευρώ.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 0,28%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 1,26%.
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Ιντραλότ (+2,83%), των ΕΛΠΕ (-1,84%), της Alpha Bank (+1,58%), της Σωληνουργεία Κορίνθου (+1,55%) και του ΟΠΑΠ (+1,17%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Jumbo (-3,97%), της Ελλάκτωρ (-1,63%), της Τιτάν (-1,56%), του ΟΛΠ (-1,26%), της ΕΧΑΕ (-1,12%) και της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (-1,10%).
Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Μέσων Ενημέρωσης (+5,25%), της Υγείας (+ 2,13%), της Τεχνολογίας (+1,89%) και των Ταξιδιών (+1,33%).
Αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Προσωπικών Προϊόντων (-2,69%), των Ασφαλειών (-2,00%) και των Κατασκευών (-1,33%).
Ανοδικά κινήθηκαν 78 μετοχές, 66 πτωτικά και 25 παρέμειναν σταθερές.
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Ναυτεμπορική +29,86%, Fieratex +25,79%, Κυριακούλης +21,29%, ΕΛΒΙΕΜΕΚ +20,00% και ΑΤΤΙ-ΚΑΤ+17,24%.
Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: Δίας Ιχθυοκαλλιέργειες -20,00%, Γ.Ε. Δημητρίου -17,14%, Μαϊλλης -15,73% και ΑΧΟΝ Συμμετοχών -15,28%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Άρσεναλ «καθάρισε» τη Σάντερλαντ, ξέφυγε στο +9 και… περιμένει (3-0) – Εύκολο διπλό για την Τσέλσι (1-3)
- When Easter Bonus is Paid and How it is Calculated
- Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2026: Ένας φόρος τιμής στον Αρμάνι στα χρώματα της Ιταλίας
- ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός 1-4: Νίκη – βαθιά «ανάσα» για την ομάδα του Αγρινίου (vid)
- Συναγερμός για πλημμύρες στην περιοχή του Διδυμότειχου – Υπερχείλισαν τα φράγματα της Βουλγαρίας
- Δένδιας: Στόχος οι συνεργασίες του ινδικού αμυντικού οικοσυστήματος με το ελληνικό – Τι είπε για ΝΑΤΟ και Ευρώπη
