Επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας από τον ΣΥΡΙΖΑ
Την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τις αυτοδιοικητικές κάλπες του Μαΐου θα κηρύξει το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους για δήμους και περιφέρειες. Στόχος της Κουμουνδούρου είναι να δοθεί έμφαση στα νέα πρόσωπα και να μείνει πίσω η γκρίνια για την υποψηφιότητα Βουδούρη.
Την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας για τις αυτοδιοικητικές κάλπες του Μαΐου θα κηρύξει το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντας τους υποψηφίους για δήμους και περιφέρειες.
Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση (το απόγευμα στο Ακροπόλ) θα είναι ο Αλέξης Τσίπρας, η Ρένα Δούρου (υποψήφια περιφεράρχης Αττικής), ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης (υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων), αλλά και ο Θ.Δρίτσας (Δήμος Πειραιά).
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα είναι παρών στην εκδήλωση ο υποψήφιος για την περιφέρεια Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης, η υποψηφιότητα του οποίου έχει προκαλέσει γκρίνιες και ενστάσεις στο εσωτερικό του κόμματος.
Πάντως, ο Μανώλης Γλέζος ανέβασε και πάλι τους τόνους μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στα Νέα του Σαββάτου.
Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς άφησε αιχμές για τον τρόπο που έγινε η επιλογή των 13 υποψήφιων για τις περιφέρειες, λέγοντας ότι δεν ήταν αυτό που είχε συμφωνηθεί στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Προσθαλασσώθηκε με ασφάλεια το Artemis II – Αίσιο τέλος για την δεκαήμερη αποστολή
- Ουγγαρία: Ο Τραμπ υπόσχεται ότι θα βοηθήσει την οικονομία της εάν εκλεγεί ο Ορμπαν
- Ουκρανία: 1 νεκρός και 15 τραυματίες σε ρωσικές επιθέσεις πριν από την πασχαλινή ανακωχή
- Θεσσαλονίκη: Ανησυχία από την εμφάνιση αρκούδας σε περιοχές του Δήμου Ωραιοκάστρου
- Τραμπ: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν «σύντομα» με ή χωρίς το Ιράν
- Η Κολομβία ανταποδίδει τους τελωνειακούς δασμούς 100% στον Ισημερινό