Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ στην πλημμυρισμένη Βρετανία
Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για την αντιμετώπιση των πλημμυρών προσφέρεται να στείλει η Ελλάδα στη Βρετανία, όπως ενημέρωσε το βρετανό πρεσβευτή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.
Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για την αντιμετώπιση των πλημμυρών προσφέρεται να στείλει η Ελλάδα στη Βρετανία, όπως ενημέρωσε το βρετανό πρεσβευτή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.
Έπειτα από συνεννόηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τζον Κίττμερ, στον οποίο εξέφρασε την υποστήριξη της Ελλάδας για τα προβλήματα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Ο κ. Κίττμερ ευχαρίστησε τον κ. Δένδια και τον διαβεβαίωσε ότι θα διαβιβάσει την προσφορά της Ελλάδας στις βρετανικές αρχές.
Για το ίδιο ζήτημα, ο κ. Δένδιας αποστέλλει επιστολή στη βρετανίδα ομόλογό του Τερέζα Μέι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Πύραυλος έπληξε το Al Araby TV το Al Araby TV – Διεκόπη η live μετάδοση
- Αγρίνιο: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι για την επίθεση με μαχαίρι σε 16χρονο – Προσωπικές διαφορές τα κίνητρα
- Η «εξωτερική πολιτική» των σεμιναρίων διαιτησίας της Super League
- Πακιστάν: Συνομιλίες με Τουρκία, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία με επίκεντρο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Στον πλανήτη Δία, οι κεραυνοί ξεσπούν με ισχύ πυρηνικού όπλου
- Και γιατί να μάθουμε ποιος είναι ο Banksy;


