Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στη «Μεγάλη Βρεταννία» και το «King George»
Τα ξενοδοχεία «Μεγάλη Βρεταννία» και «King George» είναι έτοιμα να υποδεχθούν όλους όσοι επιθυμούν να γιορτάσουν με ξεχωριστό τρόπο τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.
Ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου έχει ετοιμάσει μοναδικά μενού, που θα εκπλήξουν ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.
Το μενού για τη Happy Valentine’s Day στο Tudor Hall του «King George» περιλαμβάνει κουαρτέτο θαλασσινών, γρανίτα αγριοφράουλας με σιρόπι μπαλσάμικο, μοσχαρίσια φιλετάκια, καρδιά σοκολάτας γάλακτος με φράουλες και βατόμουρα (τιμή κατ’ άτομο, 68 ευρώ).
Το αντίστοιχο μενού στο GB Roof Garden της «Μεγάλης Βρεταννίας» περιλαμβάνει σαλάτα με καβούρι και αβοκάντο, λαυράκι ατμού και αχνιστά κυδώνια με σαμπάνια, σπιτικά ραβιόλι, γρανίτα baccarat, μοσχαρίσιο φιλέτο και εκλεκτά χειμωνιάτικα λαχανικά με τρούφα, τάρτα φουντουκιού και μους λευκής σοκολάτας (τιμή κατ’ άτομο, 75 ευρώ).
Καλή σας διασκέδαση!
- Τα «αμείλικτα ερωτήματα» για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ – Στη Βουλή πάει η Γεροβασίλη την αποκάλυψη της Haaretz
- Αυτός είναι ο 49χρονος βαρυποινίτης που δολοφονήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού
- «Πάντα ήθελα να κάνω τις γυναίκες όμορφες» – O Βαλεντίνο για την επανάσταση του Valentino, μια προφορική ιστορία σαγήνης
- Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα
- Συρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη Σαντάντι, μετά την απόδραση μελών του Ισλαμικού Κράτους
- Μαρόκο: Βασιλική υποδοχή για τα «λιοντάρια του Άτλαντα»


