Ανασφάλιστους υπαλλήλους σε εστιατόρια απασχολούσε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων αστυνομικός υποδιευθυντής που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. διαχειριζόταν τρία εστιατόρια, τα οποία ήταν στο όνομα της συζύγου του, όπου απασχολούνταν και αστυνομικοί ως υπάλληλοι. Ανάμεσα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η ανασφάλιστη εργασία.
Αστυνομικός Υποδιευθυντής που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων συνελήφθη από συναδέλφους του της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. διαχειριζόταν τρία εστιατόρια, δύο στο κέντρο της Αθήνας και ένα στους Αμπελόκηπους, τα οποία ήταν στο όνομα της συζύγου του.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα συγκεκριμένα καταστήματα απασχολούνταν και αστυνομικοί ως υπάλληλοι.
Ανάμεσα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι για φοροδιαφυγή και γιατί είχε ανασφάλιστους εργαζόμενους.
Εντός της ημέρας αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από την Αστυνομία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη 52χρονος που έκλεβε αποσκευές επιβατών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
- Από σύμμαχοι, εχθροί: Το χρονικό της ταραχώδους σχέσης ΗΠΑ-Ιράν από το 1953 μέχρι σήμερα
- Χουάντσο: «Σπουδαία ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Όχι άλλο λούτρινο: O Παντς, το μωρό μακάκος που συγκίνησε το διαδίκτυο, έχει πλέον αληθινή αγκαλιά
- Μοναδικό ντοκουμέντο της εκτέλεσης των 200 της Καισαριανής η συλλογή Χόιερ – Η προπαγάνδα των Ναζί
- Αταμάν: «Θα είμαστε σίγουρα στο Final Four της Euroleague»



