Για ζημίες ρεκόρ προειδοποιεί η διοίκηση της Sony
Η Sony ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, ότι αναμένει ζημιές 1,1 δισ. δολ. για το 2014. Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να προχωρήσει σε περικοπές 5.000 θέσεων εργασίας.
Η Sony ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη, ότι αναμένει ζημιές 1,1 δισ. δολ. για το 2014. Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να προχωρήσει σε περικοπές 5.000 θέσεων εργασίας.
Όπως μεταδίδει το Bloomberg, η Sony θα διαχωρίσει τις δραστηριότητες της στις τηλεοράσεις σε μια ξεχωριστή, θυγατρική μονάδα, μετά την ανακοίνωση της ότι θα παρουσιάσει ετήσιες ζημιές για 10ο διαδοχικό έτος, ενώ εξετάζει να πουλήσει τις δραστηριότητες στους προσωπικούς υπολογιστές σε μια ιαπωνική εταιρεία επενδύσεων.
Με πτώση κατά 0,18% έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο του Τόκιο. Ο δείκτης Νικκέι υποχώρησε κατά 25,26 μονάδες και έκλεισε στις 14.155,12 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το 30% που λείπει: Πώς η κατάρρευση των γεννήσεων τινάζει στον αέρα την αγορά εργασίας
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης στόχευσαν ισραηλινό μαχητικό F-16 – «Δεν υπέστη ζημιά», απαντά το Τελ Αβίβ
- Νέο βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα μπροστά από τη Βουλή – Τα δραματικά λεπτά που ακολούθησαν μετά την φονική σύγκρουση
- Νικηφόρα έκλεισε τη σεζόν ο Πανιώνιος (3-0), «άλμα» παραμονής η Ελλάς Σύρου (1-0)
- Ήλιος, θάλασσα, τέχνη και σεξ – Όταν ο Πικάσο και η Λι Μίλερ πήγαν διακοπές υπό τη σκιά του φασισμού
- Αστυνομικός για το τροχαίο στη Βουλή: Ακολουθούσα ύποπτο όχημα – Αρνούμαι την κατηγορία θανατηφόρας επικίνδυνης οδήγησης
