Λαρισαίοι κτηνοτρόφοι μοίρασαν γάλα σε πολίτες
Πάνω από ένα τόνο πρόβειο και γίδινο γάλα μοίρασαν την Παρασκευή κτηνοτρόφοι, που συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για ζητήματα του κλάδου τους.
Πάνω από ένα τόνο πρόβειο και γίδινο γάλα μοίρασαν την Παρασκευή κτηνοτρόφοι, που συγκεντρώθηκαν έξωαπό το κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για ζητήματα του κλάδου τους.
Οι κτηνοτρόφοι μοίρασαν το γάλα σε πολίτες, οι οποίοι είχαν εκ των προτέρων ενημερωθεί για την πρόθεση των κτηνοτρόφων και συνέρευσαν στο σημείο κατά δεκάδες, με αποτέλεσμα να μοιραστεί πάνω από ένας τόνος πρόβειο και γίδινο γάλα.
Τη διαμαρτυρία διοργάνωσε η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, εκπρόσωποι των οποίων παρέδωσαν προς τη γενική γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Καλλιόπη Γερακούδη ψήφισμα με τα αιτήματά τους, που αφορούν το θέμα της αναγνώρισης της ελληνικής ΦΕΤΑΣ ως ΠΟΠ, τη φορολογία («άνοιγμα» βιβλίων), τα βοσκοτόπια και την αναθεώρηση της νέα ΚΑΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- UBS Calls EU Spread Levels ‘Historic’ – Highlights Greek Example
- Πιερία: Σορός εντοπίστηκε σε φλεγόμενο όχημα στη Σφενδάμη
- Τα πραγματικά εισοδήματα στην ΕΕ μετά την πανδημία – Γιατί η Ελλάδα παραμένει στον πάτο της κατάταξης
- Πακιστάν: Τουλάχιστον 15 νεκροί και 80 τραυματίες μετά από έκρηξη σε τζαμί στην Ισλαμαμπάντ
- Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ρομάνο από την Ίντερ ο ΟΦΗ
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Το ΝΑΤΟ και ο βρετανικός νόμος για απόστρατους που εργάζονται στην Κίνα


