Αποχωρεί από την κυβέρνηση της Δανίας το Λαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα
Από τον κυβερνητικό συνασπισμό της Δανίας φεύγει το Λαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (SF) μετά την ενδοκυβερνητική ρήξη που προκάλεσε η πώληση του μεριδίου που έχει το Δημόσιο στην εταιρεία ενέργειας DONG. Η αποχώρηση του κόμματος δεν θα επιφέρει απαραίτητα την πτώση της κυβέρνησης της Έλε Τόρνινγκ-Σμιτ.
Από τον κυβερνητικό συνασπισμό της Δανίας φεύγει το Λαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα (SF), όπως αναφέρει η δανεζική τηλεόραση.
Η αποχώρηση ακολουθεί την ενδοκυβερνητική ρήξη που προκάλεσε το σχέδιο για πώληση του μεριδίου που έχει το Δημόσιο στην εταιρεία ενέργειας DONG. Το μερίδιο θα πωλείτο σε ομάδα επενδυτών με επικεφαλής της Goldman Sachs.
Η αποχώρηση του κόμματος δεν θα επιφέρει απαραίτητα την πτώση της κυβέρνησης της Έλε Τόρνινγκ-Σμιτ, όπως αναφέρει το Reuters.
Στον κυβερνητικό συνασπισμό μένουν οι Σοσιαλδημοκράτες της πρωθυπουργού και το Κοινωνικό Φιλελεύθερο Κόμμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διευκρινίσεις Γαλλίας: Διαθέτει βάση στις ΗΠΑ για αεροσκάφη που δεν συμμετέχουν σε πολεμικές επιχειρήσεις κατά του Ιράν
- Στέγαση: Ζώντας στη χώρα με το μηδενικό απόθεμα κοινωνικής κατοικίας
- Ο Δήμος Χανίων τιμά τον Νίκο Ξυλούρη
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Διαψεύδουν οι Κούρδοι του Ιράκ σενάρια εμπλοκής τους στον πόλεμο του Ιράν – Τουρκική ανησυχία
- Εγκληματική οργάνωση εξαπατούσε με πρόσχημα τα κρυπτονομίσματα – Δώδεκα συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη

