Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα: Χορηγίες σε ομάδες τοπικών κοινωνιών
Η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα προχώρησε το τελευταίο διάστημα σε μια σειρά χορηγιών σε ομάδες τοπικών κοινωνιών και μικρούς αθλητικούς συλλόγους, με σκοπό να στηρίξει σύνολα ανθρώπων στην ελληνική επικράτεια με περιορισμένους οικονομικούς πόρους, αλλά αξιόλογη προσφορά στον τομέα που δραστηριοποιούνται, ενώ διοργάνωσε και εθελοντική αιμοδοσία με τη συμμετοχή των εργαζομένων της.
Συγκεκριμένα, με χορηγίες της εταιρείας ενισχύθηκαν:
* Ο πολιτιστικός όμιλος Λιδωρικίου
* Η κίνηση πολιτών Ηλιούπολης για δράσεις της για το περιβάλλον
* Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής
* Η χορωδία Έμπνευσις που σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου πραγματοποίησαν αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο με τίτλο «Η Ελλάδα μας κατά Ξαρχάκο»
* Η Ομάδα Πάλσαρ που ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις και αποτελείται από νέους ηθοποιούς
* Ο Αθλητικός Όμιλος Λαμίας
* Η αθλητική ομάδα Δάφνης Αγίου Δημητρίου
* Η ποδηλατική ομάδα Καρύστου «Castello Rosso»
* Η ποδηλατική ομάδα «Ποδηλάτες Παραλιακής»
* Ο σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ – Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης Ορφανών, Εγκαταλελειμμένων, Κακοποιημένων και Αναπήρων Ανηλίκων
Παράλληλα, στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ. εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες ανταποκρίθηκαν θετικά στο “κάλεσμα ζωής” και προσέφεραν συνολικά 20 φιάλες αίματος.
Η Ευρωπαϊκή Ένωσις-Ασφάλειαι Μινέττα θα συνεχίσει να στηρίζει με πράξεις τις ενέργειες ομάδων ανθρώπων που προσπαθούν να δημιουργήσουν αξιόλογο έργο κάτω από αρκετά δύσκολες, οικονομικά, συνθήκες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Τα έχουμε χάσει» – Σε σοκ ο πατέρας του 20χρονου που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικο και το βιντεοσκοπούσε
- Καισαριανή: Πιθανή ταυτοποίηση δύο από τους εκτελεσθέντες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες από το ΚΚΕ
- Κράσαρε το Χ – Χρήστες από όλο τον κόσμο αναφέρουν προβλήματα
- Νέο βιοκλιματικό σχολείο στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών
- Τουρκία: Τρεις εργάτες παγιδεύτηκαν σε ορυχείο που κατέρρευσε στο Ζονγκουλντάκ
- Έμφραγμα σε Κηφισό και Αθηνών από Χαϊδάρι ως Ασπρόπυργο – Καθυστερήσεις λόγω έργων στην Αττική Οδό
