Αναβλήθηκε το αφιέρωμα για τον Κωστή Παλαμά στο Μέγαρο Μουσικής
Αναβλήθηκε, για τεχνικούς λόγους, η παρουσίαση του έργου ο «Ύμνος της Αθηνάς» του συνθέτη Μιχάλη Τερζή, σε ποίηση Κωστή Παλαμά, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, 27 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Αναβλήθηκε, για τεχνικούς λόγους, η παρουσίαση του έργου ο «Ύμνος της Αθηνάς» του συνθέτη Μιχάλη Τερζή, σε ποίηση Κωστή Παλαμά, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, 27 Ιανουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το έργο για συμφωνική ορχήστρα, μεικτή χορωδία, τενόρο, σοπράνο και αφηγητή, είχε προγραμματιστεί να παρασταθεί ως φόρος τιμής στα 70 χρόνια από τον θάνατο του Κωστή Παλαμά (1859-1943).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βάγια Νέστορα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το κινητό που πέταξε ο 29χρονος κατηγορούμενος
- Εύβοια: Επτά σεισμικές δονήσεις μέσα σε 25 λεπτά
- Ο ΠΑΟΚ δίνει 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για Τολιόπουλο – Το «χρυσό» συμβόλαιο που δίνει στον Έλληνα γκαρντ
- The Birthday Party – Ο Γουίλεμ Νταφόε υποδύεται έναν τύπο σαν τον Ωνάση αλλά αυτό δεν αρκεί
- Ναυτιλία: Τα παγκόσμια σημεία συμφόρησης – Στενά και Διώρυγες
- Έδωσε το σύνθημα ο Λαουτάρο: «Άλλο ένα βήμα, η Αργεντινή έδειξε από τι μέταλλο είναι φτιαγμένη» (pics)
- Κρήτη: Αυτοκίνητο σε τρελή πορεία πήρε σβάρνα σταθμευμένα ΙΧ και ανετράπη – Σώοι οι τρεις επιβαίνοντες
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετημένη η φωτιά στο Περιβολάκι Λαγκαδά – Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-__U6tHlaapI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442