Δωρεάν σεμινάριο για τις «Αλλεργίες και το αλλεργικό παιδί στο σχολείο»
Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) προχωρά για πρώτη φορά στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα «Αλλεργίες - το Αλλεργικό Παιδί στο Σχολείο».
Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) προχωρά για πρώτη φορά στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα «Αλλεργίες – το Αλλεργικό Παιδί στο Σχολείο».
Το σεμινάριο, το οποίο θα είναι μονοήμερο και θα διεξαχθεί εντός του Μαρτίου 2014 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα http://notiostomeasathinas.blogspot.gr.
Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι οξείες καταστάσεις που σχετίζονται με τις αλλεργικές παθήσεις, θα γίνει εκτενής αναφορά σε όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, και θα προταθούν πρακτικοί τρόποι αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών στο περιβάλλον του σχολείου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στο notiostomeas@gmail.com, στο οποίο θα αναγράφουν oνοματεπώνυμο, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση καθώς και επαγγελματική ιδιότητα.
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Το σεμινάριο είναι δωρεάν.
health.in.gr
- Ιράν: Διαψεύδει δημοσιεύματα για «αποστολή μηνυμάτων» διαπραγμάτευσης στις ΗΠΑ
- Ιράν: Νέα άνοδος της τιμής του πετρελαίου κατά 2% στο άνοιγμα των ασιατικών αγορών
- Ιράν: Ο Ζελένσκι λέει ότι οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ζήτησαν βοήθεια για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση