Σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ ο Ντένις Ρόντμαν
Σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ εισήχθη η πρώην αστέρας του αμερικανικού μπάσκετ, Ντένις Ρόντμαν, λίγο μετά την επιστροφή του στις ΗΠΑ από τη Βόρεια Κορέα, όπου είχε παραστεί στο πάρτι γενεθλίων του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν.
Σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ εισήχθη η πρώην αστέρας του αμερικανικού μπάσκετ, Ντένις Ρόντμαν, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του.
Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Ρόντμαν πήγε αυτοβούλως σε κέντρο απεξάρτησης, λίγο μετά την επιστροφή του στις ΗΠΑ από τη Βόρεια Κορέα, όπου είχε παραστεί στο πάρτι γενεθλίων του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν.
Νωρίτερα μέσα στο μήνα ο πρώην μπασκετμπολίστας είχε ζητήσει συγγνώμη για σχόλιά του στα οποία ανέφερε ότι ο Κένεθ Μπάε, αμερικανός ιεραπόστολος που κρατείται σε φυλακές της Βόρειας Κοράς, ευθύνεται ο ίδιος για τη σύλληψή του.
«Ήταν μια πολύ πιεστική ημέρα… τα όνειρά μου για τη διπλωματία του μπάσκετ κατέρρεαν γρήγορα. Είχα πιει. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά όταν πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη ήμουν ταραγμένος. Δεν πρόκειται για δικαιολογία, είναι απλά η αλήθεια», δήλωσε ο Ρόντμαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Φάμελλος: Προσβλητική η αφωνία Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – «Κράτος επιτελικό στη συγκάλυψη»
- «Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους με την μηνιγγίτιδα στη Ζάκυνθο
- Δίχτυα προστασίας από μέδουσες σε επτά δήμους της Στερεάς Ελλάδας
- Mercosur: Η Λάιεν εφαρμόζει τη συμφωνία παρά το ότι πάγωσε στο Ευρωκοινοβούλιο
- Το σενάριο γράφτηκε σε 3 μέρες, η προετοιμασία κράτησε μήνες: Ο Σιλβέστερ Σταλόνε για τα γυρίσματα του Rocky πριν από πέντε δεκαετίες
- «Τιτανομαχία» Ρεάλ Σίτι και ματσάρες στους «16» του Champions League – Ο δρόμος ως τον τελικό

