Μιχελάκης: Εντολή πρωθυπουργού να μην γίνει δεκτό άλλο μέτρο
«Οι οδηγίες του πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρες. Να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα, αλλά να μη δεχθούμε κανένα επιπλέον μέτρο» δηλώνει σε συνέντευξή του ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης. Αναφέρει ακόμη ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους, το 2016.
«Οι οδηγίες του πρωθυπουργού είναι ξεκάθαρες. Να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα, αλλά να μη δεχθούμε κανένα επιπλέον μέτρο» δηλώνει στον «Τύπο της Κυριακής» ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης.
Σημειώνει ότι «στο διάστημα που ακολουθεί θα γίνει ξεκάθαρο ότι το δύσκολο κομμάτι της κρίσης το περάσαμε και η ανάκαμψη είναι μπροστά μας. Θα γίνει κατανοητό ότι η κυβέρνηση αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τον τόπο».
Τονίζει ακόμη ότι οι εκλογές θα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους, το 2016.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πυραυλική επίθεση του Ιράν στην Ντιμόνα του Ισραήλ – Τουλάχιστον 20 τραυματίες
- Αυτοί είναι οι πλαστοί πίνακες και τα κειμήλια που «έκαψαν» τον Γιώργο Τσαγκαράκη – Δίωξη για 4 κακουργήματα σε βάρος του
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 93-103 (85-85 κ.δ.): Στους τελικούς της Α1 οι Πράσινες
- LIVE: Έβερτον – Τσέλσι
- «Σπάει» τη σιωπή της δικηγόρος για δικαστική απόφαση που δεν αναγνώρισε ανωτέρα βία στον πρόωρο τοκετό της
- Όταν η τηλεόραση συναντά τις λογοτεχνικές σελίδες του Θεοτόκη