Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tα δύσκολα χρόνια της Sofia Vergara

Tα δύσκολα χρόνια της Sofia Vergara

Πίσω από το λαμπερό χαμόγελο και τα φορέματα υψηλής ραπτικής κρύβεται μία γυναίκα που έχει ζήσει αρκετές πίκρες για να γεμίσει πολλές ζωές.

Ευφραιμίδη Μαρίλη, φωτό: abaca

H 42χρονη σταρ, που γεννήθηκε στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας (την γενέτειρα και άλλων σταρ όπως η Σακίρα) δεν έχει περάσει εύκολη ζωή. Στα 14 της γνώρισε τον Χοσέ Λουίς Γκονζάλεζ, τον γιο του δημάρχου της πόλης, μόλις τελειώνει το σχολείο μένει έγκυος και τελικά τον παντρεύτηκε.
Γεννάει τον Μανόλο και ενώ θέλει να γίνει γιατρός, ο σύζυγος της επιμένει ότι κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει σε μία μητέρα. Οπότε συμβιβάζεται με την οδοντιατρική και ξεκινά τις προπαρασκευαστικές σπουδές στην Μπογκοτά. Ο άντρας της, που δεν της έχει και πολλή εμπιστοσύνη, την παρακολουθεί και την ανακαλύπτει στο κλαμπ La Calera με κάποιον άλλον. Και ο γάμος τους τελειώνει εκεί μετά από δύο χρόνια.
Αρχίζει να εργάζεται στην τηλεόραση και στο τέλος των 90s μετακομίζει στο Μαϊάμι. Ο γιος της μένει στην Κολόμβια μαζί με τον πατέρα του και οι σχέσεις τους είναι μάλλον καλές. Στα ερασιτεχνικά βίντεο από τα παιδικά πάρτυ που ανεβάζει ο Μανόλο στο Youtube το 2012, φαίνεται πώς είναι μία Modern Family στην πράξη.
Έγκλημα
Στην πατρίδα της η εγκληματικότητα είναι οξυμένη. Το 1998 γίνεται απόπειρα απαγωγής εναντίον του αδερφού της Ραφαέλ και στην προσπάθεια του να ξεφύγει, δολοφονείται. Η Σοφία τρομάζει τόσο ώστε κάνει τα πάντα για να φέρει τα περισσότερα μέλη της οικογένειας της κοντά της στο Μαϊάμι: τη μητέρα της, την αδερφή της Βερόνικα και το μικρότερο αδερφό της Χούλιο. «Η μητέρα μου ήταν σαν ζόμπι. Ήθελα οπωσδήποτε να είναι μαζί μου. Οπότε αγόρασα ένα μεγάλο σπίτι και μείναμε όλοι μαζί. Είμαι τόσο ευγνώμων που βρίσκομαι σε αυτή τη χώρα».
Αλλά τα οικογενειακά προβλήματα δεν τελειώνουν εκεί. Η δολοφονία του Ραφαέλ κοστίζει ιδιαίτερα στον Χούλιο, καθώς τα δύο αδέρφια ήταν πολύ κοντά. Αλκοόλ, χασίς, κοκαΐνη, κρακ. Το 2011, μετά από 30 συλλήψεις, το Αλλοδαπών αποφασίζει να τον απελάσει. «Το να βλέπεις κάποιον να πεθαίνει μέρα τη μέρα, επί τόσα χρόνια, είναι η χειρότερη τιμωρία που υπάρχει». Η μόνη ελπίδα της για το μέλλον είναι μήπως στην Κολόμβια ο Χούλιο καταφέρει να απεξαρτηθεί.
Καρκίνος
«Με τόσα άσχημα πράγματα που μου συμβαίνουν έχω γίνει πλέον σκληροτράχηλη. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πάρω μία βαθιά ανάσα και να συνεχίσω- όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για όλους όσους αγαπάω». Το 2000 την περιμένει μία ακόμη δυσάρεστη έκπληξη. Διαγιγνώσκεται με καρκίνο του θυρεοειδούς.
«Δεν έχω πάρει ποτέ ναρκωτικά, ούτε έχω καπνίσει. Ούτε καν τρώω κόκκινο κρέας. Ένιωθα εντελώς υγιής και ξαφνικά μου είπαν ότι έχω καρκίνο. Φοβήθηκα. Αμέσως σκέφτηκα το παιδί μου». Χειρουργείται και κάνει ακτινοθεραπείες. Δείχνει το σημάδι που έχεις στο λαιμό στους δημοσιογράφους και ευχαριστεί το θεό που αυτή τη φορά τη γλίτωσε. Και κάπως έτσι αρχίζει η ανοδική της πορεία στο Χόλιγουντ.
Happy end
Ο γιος σου πλέον ζει μαζί της και πηγαίνει στο κολέγιο στην Αμερική. Είναι η πρώτη φορά που βάζει στο σπίτι έναν άντρα, από τότε που χώρισε με τον πατέρα του. «Είναι ΟΚ να σε βλέπει στις διακοπές ή στο δείπνο με κάποιον, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να κοιμάσαι με έναν άντρα στο δωμάτιο σου». Αρραβωνιάζεται τον Νικ Λεμπ, έναν τριανταεπτάχρονο επιχειρηματία από τη Φλόριντα και μετακομίζει μαζί του στην Νέα Υόρκη, την πόλη που αγαπά περισσότερο στον κόσμο.

woman.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024