Αγωγή κατά του Closer από την Γκαγέ για το δημοσίευμα της «σχέσης» με τον Ολάντ
Αγωγή κατά του περιοδικού Closer που δημοσίευσε το θέμα της φημολογούμενης σχέσης της με τον Φρανσουά Ολάντ κατέθεσε η Ζυλί Γκαγέ. Η Γαλλίδα ηθοποιός την οποία φέρεται να επισκεπτόταν αρκετά βράδια ο Ολάντ, ζητά 50.000 ευρώ αποζημίωση και 4.000 ευρώ για τα νομικά της έξοδα. Νέα ειδική έκδοση για το θέμα ετοιμάζει το Closer.
Αγωγή κατά του περιοδικού Closer που δημοσίευσε το θέμα της φημολογούμενης σχέσης της με τον Φρανσουά Ολάντ κατέθεσε η Ζυλί Γκαγέ.
Όπως δήλωσε το περιοδικό στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Γκαγέ ξεκίνησε νομικές διαδικασίες κατά του περιοδικού για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.
Πριν από μερικές ημέρες ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε την αγανάκτησή του για το δημοσίευμα του περιοδικού Closer, είπε, όμως, ότι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του περιοδικού.
Μετά το δημοσίευμα του περιοδικού, η επίσημη αγαπημένη του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με νευρική εξάντληση.
Η ηθοποιός Ζυλί Γκαγέ την οποία φέρεται να επισκεπτόταν αρκετά βράδια ο Ολάντ, ζητά 50.000 ευρώ αποζημίωση (συν τους τόκους) και 4.000 ευρώ για τα νομικά της έξοδα.
Μάλιστα, εάν κερδίσει, το Closer θα αναγκαστεί να τυπώσει την δικαστική απόφαση στο εξώφυλλό του, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Πάντως το περιοδικό ανακοίνωσε ότι προετοιμάζει μια νέα ειδική έκδοση, που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα αύριο Παρασκευή με «νέες φωτογραφίες και αποκλειστικές πληροφορίες» για την σχέση του γάλλου προέδρου με την ηθοποιό.
Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα και την κατάσταση της υγείας της Β.Τριερβελέρ, ο Φρανσουά Ολάντ δήλωσε στη διάρκεια προγραμματισμένης του συνέντευξης Τύπου ότι «τα προσωπικά ζητήματα αντιμετωπίζονται ιδιωτικά».
Παραδέχθηκε ότι περνά δύσκολες στιγμές και είπε ότι θα απαντήσει σχετικά με τη σχέση του πριν από το ταξίδι του στην Ουάσινγκτον τον Φεβρουάριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας – Εντοπίστηκε γυναίκα με ηλεκτρικό πατίνι υπό την επήρεια αλκοόλ
- Τουρκία: Επτά αστυνομικοί τραυματίες σε μάχη με τζιχαντιστές του ΙΚ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»


