Πυρκαγιά σε εργοστάσιο παπουτσιών στην Κίνα με τουλάχιστον 16 νεκρούς
Τουλάχιστον 16 εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο παπουτσιών στην ανατολική Κίνα, σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ.
Τουλάχιστον 16 εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο παπουτσιών στην ανατολική Κίνα, σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ.
Η Πυροσβεστική χρειάστηκε τρεις ώρες για να σβήσει τη φωτιά, η οποία σημειώθηκε στηνπόλη Γουένλινγκ στην επαρχία Ζετζιάνγκ.
Διασώθηκαν 20 άτομα. Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.
Σε μονάδες όπως το εν λόγω εργοστάσιο υπάρχουν συχνά μεγάλες ποσότητες κόλλας και άλλων εύφλεκτων χημικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τέμπη: «Δικαιοσύνη» και «τιμωρία των υπευθύνων όσο ψηλά και να βρίσκονται» ζητούν συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο
- ΕΝΦΙΑ: Στην τελική ευθεία τα εκκαθαριστικά του 2026 – Πώς θα γίνει η εξόφληση
- Πέτρος Λαγούτης: «Η ερώτηση ήταν για φάπες»
- Αφήνουν το Ισραήλ οι ξένοι παίκτες Μακάμπι και Χάποελ – Στον «αέρα» η αθλητική δράση στη χώρα
- Πλήθος κόσμου στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη – Συγκίνηση και αναπάντητα «γιατί»
- Λάρισα: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων – Τρεις τραυματίες