Στο Παρίσι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, συνάντηση με Φαμπιούς
Συνάντηση με τον γάλλο υπουργό Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς θα έχει σήμερα, Δευτέρα, στο Παρίσι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Την Τρίτη ο κ. Βενιζέλος θα συμμετάσχει στην κοινή συνεδρία των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών - Άμυνας της Γαλλικής Γερουσίας, ενώ την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για διαβουλεύσεις με τον αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι.
Συνάντηση με τον γάλλο υπουργό Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς θα έχει σήμερα, Δευτέρα, στο Παρίσι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.
Την Τρίτη ο κ. Βενιζέλος θα συμμετάσχει στην κοινή συνεδρία των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών – Άμυνας της Γαλλικής Γερουσίας, παρουσία μελών της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Γαλλίας, ενώ την Πέμπτη θα μεταβεί στην Ουάσινγκτον για διαβουλεύσεις με τον αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι.
Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται επίσης να συναντηθεί με στελέχη της Βουλής και της Γερουσίας των ΗΠΑ.
Στη συνάντηση Βενιζέλου-Κέρι θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, μια σειρά θεμάτων που αφορούν τις ελληνοαμερικανικές και τις ευρωατλαντικές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, του Κυπριακού, του θέματος της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, ενεργειακών ζητημάτων και του ρόλου της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με λαμπρότητα η τελετή αφής Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα – Το απόγευμα η άφιξή του στην Αθήνα
- Μυστήριο στην Θεσσαλονίκη: Σορός 64χρονου εντοπίστηκε σε ρεματιά στην Ευκαρπία
- Η κρίση στη Μέση Ανατολή γεννά φόβο στους καταναλωτές στην Ελλάδα – Η στροφή σε νέες καταναλωτικές συνήθειες
- Πρώτη Ανάσταση: Κρότοι, δάφνες και βυζαντινές ψαλμωδίες – Το τελετουργικό και τα έθιμα
- LIVE: Άρσεναλ – Μπόρνμουθ
- Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός 12-17: Σπουδαία νίκη και προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4 για τις «ερυθρόλευκες»