Κινεζικό ενδιαφέρον για τον κρόκο Κοζάνης και άλλα αγροτικά προϊόντα
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κρόκο Κοζάνης και άλλα αγροτικά προϊόντα της περιοχής εκφράζουν Κινέζοι επιχειρηματίες που επισκέφθηκαν την περιοχή μετά από πρόσκληση του δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα. Οι επισκέπτες συναντήθηκαν με κροκοπαραγωγούς αλλά και επιχειρηματίες τις περιοχής, με τους οποίους συζήτησαν το πλαίσιο συνεργασίας που θα μπορούσαν να υλοποιήσουν. Προμηθεύτηκαν μάλιστα μία μεγάλη ποσότητα κρόκου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κρόκο Κοζάνης και άλλα αγροτικά προϊόντα της περιοχής εκφράζουν Κινέζοι επιχειρηματίες που επισκέφθηκαν την περιοχή μετά από πρόσκληση του δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα.
Η ομάδα των επιχειρηματιών με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου του Πεκίνου, επισκέφτηκε το Δημαρχείο Κοζάνης, όπου πραγματοποιήθηκε πλήρης παρουσίαση του Δήμου και των προϊόντων που παράγονται στην ευρύτερη περιοχή.
Στη συνέχεια επισκέφτηκε τους χώρους του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών, όπου ενημερώθηκε για τον κρόκο, τις ευεργετικές του ιδιότητες, καθώς και για το άλμα των εξαγωγών που έχει επιτύχει τα τελευταία χρόνια.
Οι επισκέπτες συναντήθηκαν με κροκοπαραγωγούς αλλά και επιχειρηματίες τις περιοχής, με τους οποίους συζήτησαν το πλαίσιο συνεργασίας που θα μπορούσαν να υλοποιήσουν. Προμηθεύτηκαν μάλιστα μία μεγάλη ποσότητα Κρόκου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
