Υπό έλεγχο η φωτιά σε υπόγειο χώρο του νοσοκομείου Μεταξά στον Πειραιά
Υπό έλεγχο τέθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο 2ο υπόγειο του νοσοκομείου «Μεταξά» στον Πειραιά. Επί τόπου παραμένει δύναμη της πυροσβεστικής για τον κίνδυνο αναζωπύρωσης απο εύφλεκτα υλικά. Στη διάρκεια της κατάσβεσης, δεν δόθηκε εντολή εκκένωσης του νοσοκομείου, ενώ λόγω του καπνού οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες.
Υπό έλεγχο τέθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 14:30 στο 2ο υπόγειο του νοσοκομείου «Μεταξά» στον Πειραιά.
Επί τόπου παραμένει δύναμη της πυροσβεστικής για το φόβο αναζωπύρωσης απο εύφλεκτα υλικά.
Απο τη φωτιά που εκδηλώθηκε από αδιευκρίνιστη αιτία σε αποθήκη, πιθανόν με αναλώσιμο υλικό στο 2ο υπόγειο, δεν υπήρξε τραυματισμός, ούτε κίνδυνος για τους ασθενείς και το προσωπικό του νοσοκομείου.
Για το λόγο αυτό δεν υπήρξε και εντολή για εκκένωση του νοσοκομείου. Ωστόσο λόγω του καπνού, κάποιοι απο τους ασθενείς, χρειάστηκε να μεταφερθούν σε άλλες πτέρυγες, κάτι που έγινε από το προσωπικό του νοσοκομείου με ασφάλεια.
Στο νοσοκομείο την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά, έτυχε να βρίσκεται εκείνη την ώρα ο διοικητής και ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής, καθώς πραγματοποιούσαν επιθεώρηση σε τμήματα.
Από τη φωτιά κάηκαν νοσοκομειακά υλικά, ενώ δεν υπάρχει ακόμη εικόνα εάν έχει υποστεί ζημιές και το αρχείο του νοσοκομείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κοπή κότινου από την Αρχαία Ελιά Βουβών στο πλαίσιο του 10ου Μαραθωνίου Κρήτης από τον Δήμο Πλατανιά
- Ο Μασκ τάσσεται κατά της φοροαποφυγής, όμως η Tesla πληρώνει μηδενικό φόρο στις ΗΠΑ
- Τροχαίο στη Λιοσίων: Κακουργηματική δίωξη στον 16χρονο – Βαριές κατηγορίες και στους άλλους τρεις
- Βίκυ Καγιά: Διαζύγιο με τον Ηλία Κράσσα; Τι απαντά η ίδια
- «Οι Αθώοι»: Τι θα δούμε στο συγκλονιστικό επεισόδιο στο MEGA
- Αν αυτό είναι achievement, ας το αφήσουμε καλύτερα…

