Οι Νικς νίκησαν το Μαϊάμι και το Ντένβερ τους Θάντερ
Οι Νικς ανέτρεψαν τα προγνωστικά, έκαναν την καλύτερη -ίσως- φετινή τους εμφάνιση και επικράτησαν με 102-92 του Μαϊάμι. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Καρμέλο Άντονι, που πέτυχε 29 πόντους. Στο Ντένβερ, άνετα με 101-88 κέρδισαν οι Νάγκετς τους Θάντερ. Η διαφορά υπέρ των γηπεδούχων έφτασε ακόμη και στο +25 (91-66) στις αρχές της τέταρτης περιόδου, καθώς ο Κέβιν Ντουράντ πρόλαβε να πετύχει 30 πόντους σε 28 λεπτά, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.
Οι Νικς ανέτρεψαν τα προγνωστικά, έκαναν την καλύτερη -ίσως- φετινή τους εμφάνιση και επικράτησαν με 102-92 του Μαϊάμι. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Καρμέλο Άντονι, που πέτυχε 29 πόντους.
Πολύ καλός ήταν και ο Αντρέα Μπαρνιάνι με άλλους 19 πόντους, ενώ άλλους 14 μαζί με 11 ριμπάουντ είχε ο Αμάρε Στούντεμαϊρ για τους γηπεδούχους, που έπαιξαν χωρίς τον άρρωστο Τάισον Τσάντλερ. Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 32 και ο Ντουέιν Ουέιντ με 23 πόντους πάλευαν μόνοι για τους πρωταθλητές.
Στο Ντένβερ, άνετα με 101-88 κέρδισαν οι Νάγκετς τους Θάντερ. Η διαφορά υπέρ των γηπεδούχων έφτασε ακόμη και στο +25 (91-66) στις αρχές της τέταρτης περιόδου, καθώς ο Κέβιν Ντουράντ πρόλαβε να πετύχει 30 πόντους σε 28 λεπτά, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.
Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Τάι Λόσον με 16 πόντους, 14 ασίστ, 7 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα. Συνοπτικά σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Νέα Υόρκη-Μαϊάμι 102-92
Ντένβερ-Οκλαχόμα 101-88
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία