Συνάντηση Αδ.Γεωργιάδη με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το 25ευρω
Με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αντιδρούν στο μέτρο της καταβολής 25 ευρώ από τους πολίτες για νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία πρόκειται να συναντηθεί το απόγευμα της Τρίτης ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης. Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, οι δύο πλευρές θα επιχειρήσουν να βρουν κοινό τόπο για το δημοσιονομικά ισοδύναμο μέτρο που θα μπορούσε να επιβληθεί αντί του «εισιτηρίου».
Με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αντιδρούν στο μέτρο της καταβολής 25 ευρώ από τους πολίτες για νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία πρόκειται να συναντηθεί το απόγευμα της Τρίτης ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.
Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, οι δύο πλευρές θα επιχειρήσουν να βρουν κοινό τόπο για το δημοσιονομικά ισοδύναμο μέτρο που θα μπορούσε να επιβληθεί αντί του «εισιτηρίου».
Ο Αδωνις Γεωργιάδης είχε προαναγγείλει τη συνάντηση με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ το πρωί της Δευτέρας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, σημειώνοντας ότι η επίμαχη ρύθμιση θα μπορούσε να καταργηθεί, εφόσον βρεθούν ισοδύναμα μέτρα.
Ο υπουργός Υγείας είχε αναφέρει ότι μία από τις προτάσεις που θα συζητηθούν είναι η επιβολή τέλους στα παραπεμπτικά για αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες.
Τόνισε, δε, ότι η τρόικα συμφωνεί να καταργηθεί το «εισιτήριο» των 25 ευρώ, αρκεί να υπάρξει αύξηση της συμμετοχής σε όλα τα παραπεμπτικά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κολωνός: Έλαβε προθεσμία ο 38χρονος που κατηγορείται για το θάνατο της συντρόφου του
- Προσαγωγή Γεωργιανού για κατασκοπεία στη Σούδα
- Αντιπολεμική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη – Φώναξαν συνθήματα κατά ΝΑΤΟ, ΗΠΑ και Ισραήλ
- Ρέμπραντ: Παγκόσμιο δέος για τον χαμένο πίνακα του «πρώτου ινσταγκράμερ»
- Η ΚΕΔ πάει στα γήπεδα, βλέπει αλλά ο Λανουά σωπαίνει και δείχνει ακατάλληλος
- Ερντογάν: Σοβαροί οι κίνδυνοι από τη σύγκρουση στο Ιράν για την παγκόσμια ασφάλεια -«Η φωτιά πρέπει να σβήσει»
