Τραυματίστηκε ελαφρά στο σκι η πριγκίπισσα Βικτωρία της Σουηδίας
Η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας, πριγκίπισσα Βικτωρία, τραυματίστηκε ελαφρά κάνοντας σκι στις ιταλικές Άλπεις, μετέδωσαν τη Δευτέρα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας, πριγκίπισσα Βικτωρία, τραυματίστηκε ελαφρά κάνοντας σκι στις ιταλικές Άλπεις, μετέδωσαν τη Δευτέρα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Η 36χρονη πριγκίπισσα έφτασε την Κυριακή στην Τσερβίνια, στη βορειοδυτική Ιταλία, για να περάσει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ντάνιελ, την κόρη τους Εστέλ, τους γονείς της, τον βασιλιά Κάρολο Γουσταύο και τη βασίλισσα Σίλβια, καθώς και την αδελφή της, πριγκίπισσα Μάντλεν.
Η πριγκίπισσα έπεσε κάνοντας σκι και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ελικόπτερο αρχικά στην Αόστη και κατόπιν στη Γενεύη.
Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί μόνο ένα διάστρεμμα και αργά το απόγευμα η πριγκίπισσα επέστρεψε στο ξενοδοχείο της για να συνεχίσει τις διακοπές της.
Ατύχημα στο σκι είχε και ο Μίκαελ Σουμάχερ με πολύ πιο σοβαρές επιπτώσεις. Ο 44χρονος πιλότος της Formula 1 δίνει μάχη για τη ζωή του σε γαλλικό νοσοκομείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- «Συνωστισμός και Σιωπή: Η Ελλάδα των αντιθέσεων σε επίπεδο δήμων»
- Βαλέρια Χοψονίδου: Σοβαρό χειρουργείο για τον 8 μηνών γιο της – Τι είπε για την περιπέτεια
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο εκτός έδρας – «Μάχη» ΑΕΚ και Ηρακλή στη «Sunel Arena»
- «Η σιωπή είναι συνενοχή» – Ανοιχτή επιστολή Ανδρουλάκη σε υπουργούς και δημόσιους αξιωματούχους που υπήρξαν στόχοι υποκλοπών και του Predator
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – Τι λέει η Δημογλίδου
- «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολιβιέ Ενκάμουα»

