Τραυματίστηκε ελαφρά στο σκι η πριγκίπισσα Βικτωρία της Σουηδίας
Η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας, πριγκίπισσα Βικτωρία, τραυματίστηκε ελαφρά κάνοντας σκι στις ιταλικές Άλπεις, μετέδωσαν τη Δευτέρα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Η διάδοχος του θρόνου της Σουηδίας, πριγκίπισσα Βικτωρία, τραυματίστηκε ελαφρά κάνοντας σκι στις ιταλικές Άλπεις, μετέδωσαν τη Δευτέρα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Η 36χρονη πριγκίπισσα έφτασε την Κυριακή στην Τσερβίνια, στη βορειοδυτική Ιταλία, για να περάσει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ντάνιελ, την κόρη τους Εστέλ, τους γονείς της, τον βασιλιά Κάρολο Γουσταύο και τη βασίλισσα Σίλβια, καθώς και την αδελφή της, πριγκίπισσα Μάντλεν.
Η πριγκίπισσα έπεσε κάνοντας σκι και μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ελικόπτερο αρχικά στην Αόστη και κατόπιν στη Γενεύη.
Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί μόνο ένα διάστρεμμα και αργά το απόγευμα η πριγκίπισσα επέστρεψε στο ξενοδοχείο της για να συνεχίσει τις διακοπές της.
Ατύχημα στο σκι είχε και ο Μίκαελ Σουμάχερ με πολύ πιο σοβαρές επιπτώσεις. Ο 44χρονος πιλότος της Formula 1 δίνει μάχη για τη ζωή του σε γαλλικό νοσοκομείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Διπλασιάστηκαν οι αρκούδες στην Ελλάδα μέσα σε έξι χρόνια – Τι δείχνει έρευνα του Αρκτούρου
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν