«Έπεσε» το site της Χρυσής Αυγής, οργανωμένο σχέδιο καταγγέλλει η ίδια
Εκτός λειτουργίας βρίσκεται ο δικτυακός τόπος της Χρυσής Αυγής και το κόμμα σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει οργανωμένο σχέδιο από κέντρο του εξωτερικού. «Το μόνο που καταφέρνουν με την άθλια πολεμική τους είναι να αποδεικνύουν στον ελληνικό λαό ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Εκτός λειτουργίας βρίσκεται ο δικτυακός τόπος της Χρυσής Αυγής και το κόμμα σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει οργανωμένο σχέδιο από κέντρο του εξωτερικού.
Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Στόχος ήταν κατευθείαν τα 3 firewall φίλτρα μας για να προσπελαστούν οι ασφάλειες του δικτύου μας και να επιτύχει η αρχική επίθεση. Αυτές οι τεχνικές δυνατότητες δεν παραπέμπουν στους hackers που χτυπούσαν μέχρι σήμερα την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, αλλά σε έμπειρους και με εξελιγμένα μέσα τεχνικούς, πιθανώς συνεργάτες υπηρεσιών ασφαλείας.
» Η τεχνική μας ομάδα εργάζεται αυτές τις ώρες για την επίλυση του προβλήματος και αναμένουμε εξελίξεις.»
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής έχει τρομοκρατήσει το ανθελληνικό κατεστημένο, που προσπαθεί με κάθε μέσο να μας φιμώσει. Αφού μας απέκλεισαν από όλα τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, τώρα μεταχειρίζονται κάθε παράνομο μέσο για να σβήσουν την φωνή μας από το διαδίκτυο.
» Το μόνο που καταφέρνουν με την άθλια πολεμική τους είναι να αποδεικνύουν στον ελληνικό λαό ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός του σάπιου και διεφθαρμένου συστήματος.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραυματίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας της Λεβερκούζεν – Λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό
- Συρία: Οι Κούρδοι κατηγορούν την κυβέρνηση για προδοσία – Σε εξέλιξη βίαιες συγκρούσεις
- «Σαδίστρια νυμφομανής» – Όταν η CIA φακέλωσε την Έρθα Κιτ ως «επικίνδυνη κομμουνίστρια, εχθρό του λαού»
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Πανσερραϊκού (pic)
- Νέα απεργία προγραμματίζουν οι οδηγοί ταξί – Οι ημερομηνίες
- Ολυμπιακός – Μαρούσι 104-89: Νέα «100άρα» και 14/14 για τους Πειραιώτες
