Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων από την ΧΑ μόνο για Έλληνες στον Πειραιά
Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες που οργάνωσε το Σάββατο η Χρυσή Αυγή σε χώρο απέναντι από τα γραφεία της στον Πειραιά. Παρόντες οι βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος. Την ίδια ώρα έγινε αντιφασιστική διαδήλωση στην οδό Σωτήρος Διός. Σε χθεσινή της ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή ανέφερε ότι η διανομή θα γινόταν στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου, αλλά μετά την απαγόρευση του Δήμου Πειραιώς μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο.
Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες που οργάνωσε το Σάββατο η Χρυσή Αυγή σε χώρο απέναντι από τα γραφεία της στον Πειραιά.
Παρόντες ήταν οι βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος.
Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική διαδήλωση στην οδό Σωτήρος Διός με πανώ που έγραφε «Έξω οι φασίστες από τον Πειραιά».
Σε χθεσινή της ανακοίνωση η Χρυσή Αυγή ανέφερε ότι η διανομή θα γινόταν στην πλατεία Δημοτικού Θεάτρου, αλλά μετά την απαγόρευση του Δήμου Πειραιώς μεταφέρθηκε σε άλλο χώρο.
Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άτομα, ενώ αυξημένη, αλλά διακριτική, ήταν η παρουσία της αστυνομίας στην γύρω περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου
- Η εμμονή του 89χρονου με τη σύνταξη, οι σφαίρες στο γραφείο εισαγγελέα και ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρείο
- Η Νάρα Σμιθ «μετακομίζει» από την κουζίνα στη μεγάλη οθόνη
- LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός
- Στήριξη των εξαγωγών της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας υπόσχεται η Κυβέρνηση
- Ποια είναι η σωστή απόσταση μεταξύ δύο οχημάτων στο δρόμο – Υπάρχει κίνδυνος για πρόστιμο;

