«Μπλόκο» Άρη στην Κυψέλη, μάχη πρωτοπόρων στην Αλεξανδρούπολη
Αρνητικό ρεκόρ κατέγραψε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς να έχει σημειώσει νίκη! Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Κυψέλη και από τον Άρη, με 3-0 σετ (25-19, 25-22, 25-19) στην αναμέτρηση που άνοιξε και το μέλλον τους στην κατηγορία φαντάζει αβέβαιο, αφού ούτε αυτή τη φορά οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη έδειξαν ότι είναι ικανοί να ανακάμψουν. Η «τιτανομαχία», όμως, έρχεται το Σάββατο, καθώς ο πρωτοπόρος Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα «μετρήσει» τις δυνάμεις του απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό!
Αρνητικό ρεκόρ κατέγραψε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς να έχει σημειώσει νίκη! Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Κυψέλη και από τον Άρη, με 3-0 σετ (25-19, 25-22, 25-19) στην αναμέτρηση που άνοιξε και το μέλλον τους στην κατηγορία φαντάζει αβέβαιο, αφού ούτε αυτή τη φορά οι παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη έδειξαν ότι είναι ικανοί να ανακάμψουν.
Από την πλευρά του, ο Άρης κατέγραψε την πέμπτη νίκη του στην Α1 και έκανε βαθμολογικό άλμα ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο από τις ομάδες που έπονται. Στον β’ γύρο, πάντως, η μακεδονική ομάδα θα ενισχυθεί πολύ με την παρουσία του Κουβανού ακραίου Ρολάντο Ντεσπέιν και αναμένεται ακόμη δυνατότερη.
Η «τιτανομαχία», όμως, έρχεται το Σάββατο, καθώς ο πρωτοπόρος Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα «μετρήσει» τις δυνάμεις του απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ο οποίος θα μεταβεί στην ακριτική πόλη για να χτυπήσει το παιχνίδι και να παύσει το εντός έδρας αήττητο του αντιπάλου του.
Ο Φοίνικας Σύρου, που ακολουθεί τους Θράκες στην κατάταξη, υποδέχεται τη Νίκη Αιγινίου και θεωρητικά έχει εύκολο έργο, ενώ σε κάθε περίπτωση θα είναι ωφελημένος, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα στην Αλεξανδρούπολη.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/12/2013
Παναθηναϊκός-Άρης 0-3 (19-25, 22-25, 19-25)
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/12/2013
Αλεξ/πολη 17:00 Εθνικός Αλεξ. – Ολυμπιακός (Γεωργιάδης, Ιωαννίδης)
Γλυφάδα 19:00 ΑΕΚ – Παναχαϊκή (Βουδούρης, Κουτσούλας)
Σύρος 19:00 Φοίνικας Σύρου – Νίκη Αιγινίου (Ονόπας, Φραγκάκης)
Λαμία 19:00 Λαμία – ΑΟ Κηφισιάς (Παπαδογούλας, Δεληκωστίδης)
Βόχα 19:00 Παμβοχαϊκός – ΠΑΟΚ (Γεωργουλέας, Μουλά Ειρ.)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 10 αγώνες)
ΟΜΑΔΑ ΣΕΤ ΒΑΘ.
1. Εθνικός Αλεξ/λης 29-8 27
2. Φοίνικας Σύρου 28-9 25
3. Ολυμπιακός 25-11 23
4. ΑΟ Κηφισιάς 24-16 20
5. Άρης 23-23 16 -11αγ.
6. ΑΕΚ 21-20 15
. Λαμία 18-19 15
. ΠΑΟΚ 19-22 15
9. Νίκη Αιγινίου 15-22 11
10. Παναχαϊκή 14-26 8
11. Παμβοχαϊκός 13-26 7
12. Παναθηναϊκός 6-33 1 -11αγ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Τουλάχιστον 17 νεκροί στο Πακιστάν σε διαδηλώσεις για τη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ
- Ιράν: Ο Τραμπ προετοιμάζει τους Αμερικανούς για «πιθανόν και άλλες απώλειες» – «Ετσι είναι τα πράγματα»
- Κύπρος: H βρετανική βάση στο Ακρωτήρι «χτυπήθηκε από drone» – Σε «κατάσταση υψηλού συναγερμού»
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Απειλούμαστε;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]
- Παιανία 2026: Ανεβαίνει ο Μίλτος Τεντόγλου, έκανε 8,22μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (vid)
