Πρώην πρωθυπουργός της Αιγύπτου απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για διαφθορά
Αιγυπτιακό δικαστήριο απάλλαξε τον πρώην πρωθυπουργό της Αιγύπτου, Αχμέντ Σαφίκ, και δύο γιους του πρώην προέδρου της χώρας, Χόσνι Μουμπάρακ, από τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης. Ο Σαφίκ δικάστηκε ερήμην.
Αιγυπτιακό δικαστήριο απάλλαξε τον πρώην πρωθυπουργό της Αιγύπτου, Αχμέντ Σαφίκ, και δύο γιους του πρώην προέδρου της χώρας, Χόσνι Μουμπάρακ, από τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης.
Ο Σαφίκ, πρωθυπουργός στη διάρκεια της προεδρίας Μουμπάρακ και υποψήφιος και ο ίδιος για την προεδρία το 2012, δικάστηκε ερήμην.
Οι Γκαμάλ και Αλάα Μουμπάρακ έχουν δικαστεί για διάφορες κατηγορίες, μετά την πτώση του πατέρα τους από την εξουσία.
Και οι τρεις αντιμετωπίζουν και άλλες κατηγορίες για διαφθορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εντυπωσιακός ο Λεβαδειακός, προηγήθηκε του Παναιτωλικού με 3-0 στο ημίχρονο (vid)
- Λόρα: Στην πρώτη ημέρα της εξαφάνισης αναζητά τη λύση του μυστηρίου η ΕΛ.ΑΣ. – Για εξηγήσεις κλήθηκαν οι γονείς
- Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο – Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας ήταν 93 ετών
- Live Streaming: Ελλάδα – Ιταλία
- Live: Συζητώντας την κυβερνητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ – Μηχανισμός ανάπτυξης της οικονομίας τα λιμάνια
- Τραμπ: «Η Ευρώπη να ασχοληθεί με την Ουκρανία – Όχι τη Γροιλανδία» – Δεν αποκλείει στρατιωτική δράση

