Απόβαση στην Αθήνα πραγματοποιούν οι αγρότες της Κρήτης
Αγρότες από τους νομούς Ηρακλείου και Χανίων φεύγουν το πρωί της Πέμπτης με καράβια από την Κρήτη για το λιμάνι του Πειραιά, καθώς αύριο, Παρασκευή, στις 12:00 προγραμματίζεται πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο, στο Σύνταγμα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.
Αγρότες από τους νομούς Ηρακλείου και Χανίων φεύγουν το πρωί της Πέμπτης με καράβια από την Κρήτη με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 1.000 αγρότες από την Κρήτη θα φθάσουν στην Αθήνα, όπου θα συναντηθούν με αγρότες από την Ηπειρο και άλλες περιοχές.
Αύριο, Παρασκευή, στις 12:00, προγραμματίζεται πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στην πλ.Συντάγματος, την ώρα που στη Βουλή θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο για τον ΕΝΦΙΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ