Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μια εναλλακτική δεξίωση γάμου

Μια εναλλακτική δεξίωση γάμου

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: IMAXtree Τι πρέπει να προσέξετε Στην πρόσκληση που θα στείλετε να αναφέρετε με σαφήνεια το είδος της δεξίωσης που θα ακολουθήσει –και κυρίως ότι δεν περιλαμβάνει φαγητό. Έπειτα, σίγουρα δεν απαιτείται η σπαζοκεφαλιά της διάταξης των τραπεζιών αλλά καλό είναι να προβλέψετε κάποια καθίσματα για τους πιο ηλικιωμένους και κάποια διαθέσιμα για […]

Αννιώ Παυλοπούλου Φωτό.: IMAXtree

Τι πρέπει να προσέξετε
Στην πρόσκληση που θα στείλετε να αναφέρετε με σαφήνεια το είδος της δεξίωσης που θα ακολουθήσει –και κυρίως ότι δεν περιλαμβάνει φαγητό. Έπειτα, σίγουρα δεν απαιτείται η σπαζοκεφαλιά της διάταξης των τραπεζιών αλλά καλό είναι να προβλέψετε κάποια καθίσματα για τους πιο ηλικιωμένους και κάποια διαθέσιμα για τους υπόλοιπους καλεσμένους –οι κυρίες με τα τακούνια θα θέλουν κάποια στιγμή να ξαποστάσουν.
Θέμα χρόνου
Ένα cocktail party δεν θα πρέπει να ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα και να διαρκέσει 3-4 ώρες. Αν ξεκινήσει αργά ή κρατήσει παραπάνω θα πρέπει να σερβίρετε και φαγητό. Το νόημα σε ένα τέτοιο πάρτυ είναι η δράση και η ζωντάνια. Να ανακατευτεί ο κόσμος, να χορέψουν όλοι και να δημιουργηθεί από νωρίς κέφι. Οι πάγκοι είναι μια πρακτική λύση που εξοικονομούν και χώρο.
Τι να σερβίρουμε
Ξεχάστε τις μπόμπες. Για να είναι πραγματικά κάτι ξεχωριστό το πάρτυ σας προνοήστε για ιδιαίτερα ορεκτικά και finger foods. Υπολογίστε τουλάχιστον 10 κομμάτια για τον κάθε καλεσμένο και στην περίπτωση που επιθυμείτε να διατηρήσετε χαμηλό το budget περιορίστε την κάβα στα βασικά (μπύρα, κρασί , σαμπάνια, ουίσκι, βότκα, τζιν) ώστε να είναι και πιο συγκεκριμένο το food pairing.
Η μουσική
Καλό είναι να συζητήσετε με το dj την ιδιαιτερότητα αυτής της δεξίωσης, που στην πραγματικότητα είναι πάρτυ. Επομένως θα πρέπει να αποφευχθούν τα πολλά χαλαρά κομμάτια που ακούγονται συνήθως μέχρι να έρθει το ζευγάρι –α, ναι…και εσείς ξεχάστε τις αργοπορίες, μετά την εκκλησία κατευθείαν εκεί! Απαιτούνται, λοιπόν, μουσικές επιλογές από όλα τα είδη – ένα γρήγορο πέρασμα –ώστε να ικανοποιηθούν όλοι χωρίς να κουραστούν/βαρεθούν.
Say cheese
Ο φωτογράφος και ο υπεύθυνος για το video θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τα «πήγαινε-έλα»! Καθώς δεν θα υπάρχουν τραπέζια με τους καλεσμένους να ποζάρουν χαμογελαστοί στις καρεκλίτσες τους οφείλουν να κινούνται σε όλο το χώρο απαθανατίζοντας τις πιο κεφάτες στιγμές. Για ακόμη πιο funny αποτελέσματα μπορείτε να στήσετε ένα photo booth για σοβαρές και μη πόζες.

gamos.gr

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024