Υπό έλεγχο η φωτιά σε διαμέρισμα στην Αχαρνών
Υπο έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από περίπου μία ώρα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Αχαρνών. Οι ένοικοι του διαμερίσματος πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν εγκαίρως.
Υπο έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε πριν από περίπου μία ώρα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Αχαρνών.
Στο σημείο έσπευσαν επτά οχήματα και 21 πυροσβέστες που κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες δεν ξέφυγαν από το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της πολυκατοικίας, όπου αρχικά εκδηλώθηκε η φωτιά, ενώ δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός, αφού ένοικοι εκκένωσαν το κτίριο εγκαίρως.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: Η αστυνομία έκανε έφοδο σε χριστουγεννιάτικο πάρτι και συνέλαβε Παλαιστίνιο που είχε ντυθεί Άγιος Βασίλης
- Powerball: Ένας υπερτυχερός κέρδισε 1,8 δισ. δολάρια στο τζακπότ παραμονή των Χριστουγέννων
- Πώς η ακροδεξιά έκλεψε τα Χριστούγεννα
- Χριστούγεννα με την οικογένεια Γκραντ έκανε ο Ερνανγκόμεθ (pic)
- Κιλκίς: Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της μετά από τροχαίο
- Οι καλές, οι κακές, οι άσχημες και οι κουλ φιγούρες του Άι Βασίλη στη μεγάλη οθόνη – Μια cine δεκάδα
