Ένοπλοι σκότωσαν παρουσιάστρια τηλεοπτικού δικτύου στο Ιράκ
Νεκρή από τις σφαίρες αγνώστων κοντά στην κατοικία της στη Μοσούλη του βόρειου Ιράκ έπεσε την Κυριακή η Ναουράς αλ Νουέμι, παρουσιάστρια του τηλεοπτικού δικτύου Al-Mosuliyah TV. Πρόκειται για την πέμπτη δημοσιογράφο που δολοφονείται στη χώρα τους τελευταίους μήνες, με τις τέσσερις δολοφονίες να έχουν καταγραφεί στη σουνιτική Μοσούλη, εκ των πλέον επικίνδυνων πόλεων του Ιράκ.
Ένοπλοι σκότωσαν σήμερα την παρουσιάστρια του τηλεοπτικού δικτύου Al-Mosuliyah TV, Ναουράς αλ Νουέμι, στο βόρειο Ιράκ, ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο και η αστυνομία.
Η Νουέμι έπεσε νεκρή από σφαίρες αγνώστων κοντά στο σπίτι της στη Μοσούλη, σύμφωνα με το Al-Mosuliyah.
Πρόκειται για την πέμπτη δημοσιογράφο που δολοφονείται στη χώρα τους τελευταίους μήνες, με τις τέσσερις δολοφονίες να έχουν καταγραφεί στη σουνιτική Μοσούλη, εκ των πλέον επικίνδυνων πόλεων του Ιράκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Κατάπαυση του πυρός και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων ζητά η Κίνα
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων