Χρυσοχοΐδης: Είμαι πρώτα ΠΑΣΟΚ και μετά μελλοντική «Ελιά»
«Είμαι ΠΑΣΟΚ. Υπερήφανος, δυστυχισμένος, πεισμωμένος και αποφασισμένος» δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο Μ.Χρυσοχοΐδης, χωρίς όμως να μιλά αρνητικά για τους «58». Καλά κάνουν και μακάρι να προχωρήσουν, σημειώνει, αλλά σπεύδει να ξεκαθαρίσει: «Το ισχυρό ΠΑΣΟΚ, όχι το συνοθύλευμα των ηττημένων, αλλά η στοχαστική, ώριμη και μεταρρυθμιστική φωνή της ταυτότητάς του, είναι προϋπόθεση σε κάθε απόπειρα συμπαράταξης».
«Είμαι ΠΑΣΟΚ. Υπερήφανος, δυστυχισμένος, πεισμωμένος και αποφασισμένος» δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, χωρίς όμως να μιλά αρνητικά για την Πρωτοβουλία των «58».
Καλά κάνουν και μακάρι να προχωρήσουν, σημειώνει, αλλά σπεύδει να ξεκαθαρίσει: «Το ισχυρό ΠΑΣΟΚ, όχι το συνοθύλευμα των ηττημένων, όχι το κλουβί των στιγματισμένων, αλλά η στοχαστική, ώριμη και μεταρρυθμιστική, δημιουργική και λαϊκή, πατριωτική και δυνατή φωνή της ταυτότητάς του, είναι προϋπόθεση σε κάθε απόπειρα συμπαράταξης».
Σε ερώτηση για το αν διαφωνεί με την κοινή κάθοδο στις ευρωεκλογές του ΠΑΣΟΚ με ευρύτερο ευρωπαϊκό σχήμα, σημειώνει ότι δεν βάζει προϋποθέσεις, αλλά: «δεν θέλω να γίνουμε κάτι άλλο για να κρυφτούμε. Δεν μας αξίζει, δεν είναι στο πολιτικό μας κύτταρο.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
- Τι λέει στο in η δικηγόρος που γέννησε πρόωρα και δεν της αναγνωρίστηκε ανωτέρα βία
- Σακελλαρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου
- Ορμούζ: Οι ΥΠΕΞ των G7 δηλώνουν έτοιμοι να «λάβουν μέτρα για την στήριξη του ενεργειακού ανεφοδιασμού»

