
Οδηγό ΙΧ που εγκατέλειψε το θύμα του στη Θηβών αναζητεί η αστυνομία
Οδηγό αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Θηβών και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος αναζητεί η αστυνομία.
Οδηγό αυτοκινήτου που ενεπλάκη σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Θηβών και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος αναζητεί η αστυνομία.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Την Πέμπτη 28-11-2013 και περί ώρα 20.25, στη Λ. Θηβών ο.α. 508, στη συμβολή της με την οδό Πατρόκλου (ύψος Supermarket “ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ”), ρεύμα κυκλοφορίας προς Καματερό, περιοχή Ιλίου Αττικής, αγνώστων λοιπών στοιχείων ΙΧΕ αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος, το οποίο εξήλθε από χώρο στάθμευσης επί της οδού Πατρόκλου, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.
» Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του άγνωστου οδηγού, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Περιστερίου στα τηλέφωνα 210 – 5788600 – 5788616 – 5788619».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιράν: Κατάπαυση του πυρός και διευθέτηση της κρίσης μέσω διαπραγματεύσεων ζητά η Κίνα
- Η Ρωσία ανακοινώνει την κατάρριψη 148 ουκρανικών drones μέσα σε 3 ώρες
- Συρία: Ο Ζελένσκι συναντήθηκε με τον πρώην… τζιχαντιστή Τζολάνι, συνοδευόμενος από τον Φιντάν
- Λίβανος: 11 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα – Κοριτσάκι 4 ετών ανάμεσά τους
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων