Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το μπαλάκι στην ΕΠΟ από τον Μώραλη για τον υποβιβασμό στη Β' εθνική

Το μπαλάκι στην ΕΠΟ από τον Μώραλη για τον υποβιβασμό στη Β’ εθνική

Στην ΕΠΟ επέστρεψε το... μπαλάκι για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν φέτος από τη Σούπερ Λίγκα και πόσες θα ανέβουν αντίστοιχα από τη Β΄ εθνική, ο Γιάννης Μώραλης.

Στην ΕΠΟ επέστρεψε το… μπαλάκι για το πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν φέτος από τη Σούπερ Λίγκα και πόσες θα ανέβουν αντίστοιχα από τη Β΄ εθνική, ο Γιάννης Μώραλης.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM», ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κάλεσε την ομοσπονδία να διευθετήσει τη διαφωνία μεταξύ των δύο επαγγελματικών λιγκών, δεσμευόμενος μάλιστα ότι από τη Σούπερ Λίγκα δεν θα υπάρξει αντίδραση, όποια κι αν είναι η τελική απόφαση της ΕΠΟ.

«Θα πρέπει η ΕΠΟ να πάρει μία απόφαση. Δεν με νοιάζει ποια θα είναι η απόφαση. Μας νοιάζει να ληφθεί μία απόφαση όμως, για να μην προσθέτουμε και άλλα στοιχεία σε όσους μιλούν για αναξιοπιστία. Και οι δύο λίγκες επιμένουμε ότι η ΕΠΟ πρέπει να πάρει την απόφαση. Η ζημιά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερη από το να ληφθεί μία απόφαση», ανέφερε ο Μώραλης και συμπλήρωσε:

«Οι δύο προκηρύξεις (σ.σ. τυης Σούπερ Λίγκας που προβλέπει υποβιβασμό δύο ομάδων και της Φούτμπολ Λιγκ που προβλέπει προβιβασμό τριών) είναι νόμιμες και θεμιτές. Είναι το θέμα το πώς βλέπουν το ποδόσφαιρο οι δύο λίγκες στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βρίσκεται η χώρα. Θέλω να πιστεύω ότι και οι δύο λίγκες δεν θα προσφύγουμε, όποια κι αν είναι η απόφαση. Με απειλές και ύβρεις δεν λύνονται τα προβλήματα. Πρέπει να παρθεί μια απόφαση, να ανακτήσουμε την αξιοπιστία μας που την έχουμε χάσει. Έχουμε φτάσει στην 13η αγωνιστική, δεν υπάρχει άλλο περιθώριο».

Ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε και στην προσφυγή των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κατά της Σούπερ Λίγκας στα πολιτικά δικαστήρια, με αφορμή την απόφαση για την τιμωρία ομάδων όταν στελέχη τους προβαίνουν σε δυσφημηστικά σχόλια. «Ζούμε σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα και η πλειοψηφία υπερισχύει. Λύσεις υπάρχουν για όλα. Βάσει των κανονισμών; Στα όρια των κανονισμών; Δεν ξέρω τι σημαίνει άκρο. Αν σημαίνει «αν τολμάτε ρίχτε μας»… Δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Το αδιέξοδο θα είναι να υπάρχουν 9-9 ψήφοι. Και την Παρασκευή (σ.σ. στο διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού) θα βγούμε από το αδιέξοδο. Ο κανονισμός είναι ρητός. Αν δεν τον εφαρμόσουμε, θα μας εγκαλέσετε ότι δεν τον εφαρμόζουμε. Αδιέξοδα δεν υπάρχουν. Θα βρούμε λύσεις», σχολίασε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024