
Μεγάλη πυρκαγιά σε κατάστημα με κινεζικά προϊόντα στη δυτική Θεσσαλονίκη
Στις φλόγες παραδόθηκε αργά το απόγευμα αποθήκη των κινέζικων προϊόντων στην οδό Γιαννιτσών 75, στη δυτική Θεσσαλονίκη.Πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εκτιμούν ότι υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του κτιρίου για αυτό και η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων και απέκλεισε την πρόσβαση στην περιοχή.
Στις φλόγες παραδόθηκε λίγο, μετά τις15:30 το μεσημέρι, αποθήκη των κινέζικων προϊόντωνστην οδό Γιαννιτσών 75, στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εκτιμούν ότι υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης του κτιρίου για αυτό και η Τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων και απέκλεισε την πρόσβαση στην περιοχή.
Το έργο της ισχυρής πυροσβεστικής δύναμης που έσπευσε επί τόπου είναι ιδιαίτερα δύσκολό, επειδή στην αποθήκη υπάρχουν εύφλεκτα υλικά, όπως καλλυντικά, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα, οικιακά είδη κ.λπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πνιγμοί και ατυχήματα στη θάλασσα: Μειώθηκαν πολύ οι θάνατοι, όμως 4 παιδιά έχασαν τη ζωή τους – Τι πρέπει ακόμα να γίνει
- Τετραήμερη εργασία: Το «ιερό δισκοπότηρο» της σύγχρονης αγοράς εργασίας
- Οι πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας για τους Παλαιστίνιους – Τι προτείνει για τα έσοδα εκκαθάρισης
- Στην… πρέσα του ΟΠΕΚΕΠΕ και των υποκλοπών
- Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «Η Ευρώπη δεν πρέπει να γονατίζει μπροστά στις ΗΠΑ»
- Ευρώπη: Η βίαιη ενηλικίωση των Βρυξελλών





