ΑΛΟΥΜΥΛ: Αναδιοργάνωση της παραγωγικής δραστηριότητας στην Ελλάδα
Η Αλουμύλ αποφάσισε τη διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου της Ξάνθης την 28η/11/2013 για επιχειρησιακούς λόγους και την απασχόληση όλων των εργαζομένων του εργοστασίου της Ξάνθης στην εκμετάλλευση που διατηρεί η εταιρεία στο Κιλκίς, όπου μεταφέρεται, πλέον, το σύνολο της παραγωγικής δραστηριότητάς της στην Ελλάδα.
Την αναδιοργάνωση της παραγωγικής δραστηριότητας της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Αλουμύλ ΑΕ. Αποφάσισε τη διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου της Ξάνθης την 28η/11/2013 και την απασχόληση όλων των εργαζομένων του εργοστασίου της Ξάνθης στην κεντρική παραγωγική μονάδα του ομίλου στο Κιλκίς, όπου μεταφέρεται, πλέον, το σύνολο της παραγωγικής δραστηριότητάς της στην Ελλάδα.
Ωστόσο, σύμφωνα με την «Ημερησία», στους πάνω από 100 εργαζόμενους του εργοστασίου της Ξάνθης δόθηκε η δυνατότητα είτε να συνεχίσουν την εργασία τους στην κεντρική παραγωγική μονάδα του ομίλου στο Κιλκίς, είτε να αποχωρήσουν με εθελουσία έξοδο. Σε όσους θα επιλέξουν την τελευταία λύση δίνεται πέραν την νόμιμης αποζημίωσης και bonus.
Η ανακοίνωση της Αλουμύλ
«H εταιρεία Αλουμύλ Βιομηχανία Αλουμινίου ΑΕ αποφάσισε: α) τη διακοπή της λειτουργίας του εργοστασίου της Ξάνθης την 28/11/2013 για επιχειρησιακούς λόγους και β) την απασχόληση όλων των εργαζομένων του εργοστασίου της Ξάνθης στην εκμετάλλευση που διατηρεί η εταιρεία στο Κιλκίς, όπου μεταφέρεται, πλέον, το σύνολο της παραγωγικής δραστηριότητάς της στην Ελλάδα».
«Σημειώνεται ότι, η παραπάνω ενέργεια δεν πρόκειται να επηρεάσει σημαντικά τα αποτελέσματα του Ομίλου» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τελωνείο Ευζώνων: Ουρές χιλιομέτρων λόγω του νέου ψηφιακού ελέγχου της ΕΕ σε πολίτες τρίτων χωρών
- Ισπανική αποθέωση: «Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα της ηπείρου»
- ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να συγκαλύψει τον κόσμο που υποφέρει και το κεφάλαιο που υπηρετεί
- Δύο συλλήψεις στην Καστοριά για τηλεφωνικές απάτες – Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ
- Ο στρατός έστησε νέα πεζογέφυρα στον Κηφισό μήκους 15 μέτρων σε μία νύχτα – Πώς έγινε η εγκατάσταση
- Ο Ντε Λαουρέντις απέρριψε μυθική πρόταση 2 δισ. ευρώ για τη Νάπολι