«Sold out» για το BMW i8, στις 10.000 οι παραγγελίες για το BMW i3
Παραγγελίες ικανές να υπερκαλύψουν το ετήσιο ρυθμό παραγωγής του i8 έχει ήδη δεχτεί η BMW.
Μόλις δύο μήνες μετά την επίσημη πρεμιέρα του BMW i8 στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η ετήσια παραγωγή του φαίνεται πως έχει ήδη εξαντληθεί.
Σύμφωνα με την ίδια την BMW, oι παραγγελίες που έχει ήδη δεχτεί αρκούν για να υπερκαλύψουν την ετήσια παραγωγή του υβριδικού supercar, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται ο ακριβής αριθμός τους.
Σε ό,τι αφορά το αμιγώς ηλεκτροκίνητο i3, το οποίο προσφέρεται και στη χώρα μας έναντι 36.100 ευρώ, o αριθμός των παραγγελιών προσεγγίζει τις 10.000, παρά το γεγονός ότι η εμπορική του διάθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές τις επόμενης χρονιάς.
auto.in.gr
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα ρυθμίζει τις οφειλές σου στην εφορία – Πώς θα λειτουργεί το νέο σύστημα
- Ρήξη χιαστού ο Ροντρίγκο, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και το Μουντιάλ
- Η Τζέιν Φόντα ενάντια στο πόλεμο των ΗΠΑ και Ισράηλ στο Ιράν – «Οι γονείς μαζεύουν τα παιδιά τους από τα συντρίμμια»
- Παπασταύρου: Επαρκής ο εφοδιασμός της Ελλάδας με πετρέλαιο – Η ενεργειακή ασφάλεια συνιστά εθνική ασφάλεια
- ΚΟΚ: Το άγνωστο πρόστιμο των 10.000 ευρώ – Ποιοι κινδυνεύουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη
- Τι πρέπει να περιλαμβάνει ένα σακίδιο έκτακτης ανάγκης – Το βίντεο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού
