«Σε καλό κλίμα» η συνάντηση Αρβανιτόπουλου με τον πρύτανη του ΕΜΠ
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Παιδείας, Κ.Αρβανιτόπουλου με τον πρύτανη του ΕΜΠ, Σίμο Σιμόπουλο για το ζήτημα της διαθεσιμότητας. Αυτά που άκουσα θα τα μεταφέρω στα αρμόδια όργανα και θα γίνουν εκτιμήσεις για το πως θα προχωρήσει η κατάσταση, είπε ο πρύτανης του ιδρύματος. Σε εξέλιξη αυτή την ώρα συνάντηση του υπουργού με τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κ.Γάτσιο.
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Παιδείας, Κ.Αρβανιτόπουλου με τον πρύτανη του ΕΜΠ, Σίμο Σιμόπουλο για το ζήτημα της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων.
Σε δηλώσεις του μετά το ραντεβού με τον υπουργό, ο κ.Σιμόπουλος τόνισε ότι η συνάντηση ήταν «σύντομη αλλά περιεκτική» και έγινε την ώρα που ήδη λειτουργούν τρεις σχολές του ΕΜΠ.
Αυτά που άκουσα θα τα μεταφέρω στα αρμόδια όργανα και θα γίνουν εκτιμήσεις για το πως θα προχωρήσει η κατάσταση, είπε.
Αυτή την ώρα ο υπουργός συναντάται με τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Κ.Γάτσιο και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργο Παναγιωτάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: «Συλλογική τιμωρία» – Το Ισραήλ έχει δολοφονήσει πάνω από 700 συγγενείς δημοσιογράφων
- Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα
- Ivan Greko: Στο Αυτόφωρο τη Δευτέρα μετά την ποινική δίωξη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
- Μεταγραφική ενίσχυση για τον Άρη
- Χωρίς προβλήματα διεξάγονται οι βουλευτικές εκλογές στο Κόσοβο
- Με μαγιό στον Αστέρα, ξυπόλητη στην Πλάκα, για ποτά στην Ύδρα – Η Μπριζίτ Μπαρντό στην Ελλάδα το ’69
