Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι περιπέτειες του Batkid, τώρα και σε κινηματογραφικό τρέιλερ

Οι περιπέτειες του Batkid, τώρα και σε κινηματογραφικό τρέιλερ

Το Batkid, ο 5χρονος ασθενής από λευχαιμία που έκλεψε την καρδιά του Σαν Φρανσίσκο με την επιθυμία του να γίνει Μπάτμαν για μία ημέρα, έχει πλέον και το δικό του κινηματογραφικό τρέιλερ. Δείτε το βίντεο

Το Batkid, ο 5χρονος ασθενής από λευχαιμία που έκλεψε την καρδιά του Σαν Φρανσίσκο με την επιθυμία του να γίνει Μπάτμαν για μία ημέρα, έχει πλέον και το δικό του κινηματογραφικό τρέιλερ.

Δείτε το βίντεο

Ο 5χρονος Μάιλς που πάσχει από λευχαιμία είχε ζητήσει από την οργάνωση Make A Wish να γίνει υπερήρωας για μία ημέρα. Η ευχή του έγινε πραγματικότητα με τη συμμετοχή χιλιάδων κατοίκων του Σαν Φρανσίσκο και το Batkid έσωσε την πόλη από τους Riddler και Πιγκουίνο, ενώ δέχθηκε και την ευγνωμοσύνη του δημάρχου.

Ο μικρός συγκίνησε και τους αστέρες του Χόλιγουντ, όπως τον Μπεν Αφλεκ, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Μπάτμαν στις νέες περιπέτειες του σούπερ ήρωα, αλλά τον Κρίστιαν Μπέιλ, επίσης Mπάτμαν.

«Το είδα στις ειδήσεις, είδα τον τίτλο και αναρωτήθηκα: «Τι είναι αυτό;» Και μετά είδα όλες τις φωτογραφίες του που τον έδειχναν να τρέχει από δω και από εκεί και να σώζει κόσμο. Είναι πολύ συγκινητικό» είπε ο Bale στην ιστοσελίδα του περιοδικού Vulture.

«Ο μικρός θα πρέπει να είχε εντυπωσιαστεί. Ελπίζω ότι αργότερα θα μπορεί να το σκέφτεται και να λέει: «Θεέ μου, αυτό ήταν φανταστικό»».

Αργότερα ο Μπεν Άφλεκ έγραψε στο Twitter: «Batkid. Ο καλύτερος Μπάτμαν όλων των εποχών».

Ο Μάιλς διαγνώστηκε με λευχαιμία όταν ήταν 18 μηνών. Η θεραπεία του τελείωσε τον Ιούνιο και σήμερα η ασθένειά του βρίσκεται σε ύφεση.

Αλλά και ο Μάικλ Κίτον που ερμήνευσε τον Μπάτμαν στις ταινίες του Τιμ Μπάρτον, Μπάτμαν και Ο Μπάτμαν Επιστρέφει, δήλωσε ότι η περιπέτεια που έζησε ο Μάιλς ήταν «η πιο γλυκιά του κόσμου».

«Είναι τέλειο. Πολύ γλυκιά ιδέα» είπε ο Κίτον στην ιστοσελίδα TMZ.

Αγγελική Στελλάκη

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024