Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μία παράσταση τον Ιούλιο θα δώσουν οι Monty Python

Μία παράσταση τον Ιούλιο θα δώσουν οι Monty Python

Οι Monty Python ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να συναντηθούν ξανά επί σκηνής, για μία παράσταση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο Λονδίνο. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν την Πέμπτη, οι Τζον Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Ιντλ, Τέρι Τζόουνς και Μάικλ Πάλιν δήλωσαν ότι θέλουν να διαπιστώσουν εάν είναι «ακόμα αστείοι».

Οι Monty Python ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους να συναντηθούν ξανά επί σκηνής, για μία παράσταση που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο Λονδίνο.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν την Πέμπτη, οι Τζον Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Ιντλ, Τέρι Τζόουνς και Μάικλ Πάλιν δήλωσαν ότι θέλουν να διαπιστώσουν εάν είναι «ακόμα αστείοι».

Ο Ιντλ, ο οποίος θα σκηνοθετήσει την παράσταση, είπε ότι το κοινό θα πρέπει να περιμένει «κωμωδία, πάθος, μουσική και λίγο αρχαίο σεξ».

Η παράσταση θα είναι η πρώτη τους νέα εμφάνιση εδώ και 30 χρόνια.

Ο Ουόργουικ Ντέιβις, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στο Spamalot ένα μιούζικαλ εμπνευσμένο από το έργο των Monty Python παρουσίασε τους «πέντε θρύλους» και είπε ότι ο τόπος όπου θα πραγματοποιηθεί η παράσταση αποφασίστηκε μετά από σειρά προσφορών.

Ανοίγοντας τον φάκελο για να ανακοινώσει πού θα πραγματοποιηθεί το σόου, είπε ότι νικητής ήταν πρώτα το… Κατάρ και μετά η Μέριλ Στριπ.

Αφού σοβαρεύτηκε, δήλωσε ότι η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην Αρένα Ο2 την 1η Ιουλίου. Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 25 Νοεμβρίου.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν έως 95 λίρες, ενώ τα πιο φτηνά θα στοιχίζουν 26,50 λίρες, «μόλις 300 λίρες φτηνότερα από τη συναυλία των Στόουνς» δήλωσε ο Ιντλ.

Ο Τζον Κλιζ είπε ότι η παράσταση θα περιλαμβάνει μερικά από τα δημοφιλή τους σκετσάκια, αλλά πρόσθεσε ότι θα υπάρχει και νέο υλικό.

«Οι άνθρωποι θέλουν να δουν τις παλιές επιτυχίες, αλλά δεν θέλουμε να τις παρουσιάσουμε με προβλέψιμο τρόπο» είπε.

Ο Ιντλ δήλωσε ότι η παράσταση θα θυμίζει μιούζικαλ -σε επίπεδο παραγωγής και πρόσθεσε ότι η εκδήλωση μπορεί να κυκλοφορήσει σε DVD.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024