Κλειστό θα παραμένει τις νυχτερινές ώρες το Πεδίον του Αρεως
Λουκέτο θα μπαίνει τις νυχτερινές ώρες στο Πεδίον του Αρεως, για πρώτη φορά στην ιστορία του, σε μια προσπάθεια να περιοριστούν περισταστικά εγκληματικότητας και βανδαλισμών. Η Περιφέρεια Αττικής, αρμόδια για το χώρο, θα εφαρμόσει το μέτρο τις επόμενες ημέρες όταν ολοκληρωθεί η περίφραξή του.
Λουκέτο θα μπαίνει τις νυχτερινές ώρες στο Πεδίον του Αρεως, για πρώτη φορά στην ιστορία του, σε μια προσπάθεια να περιοριστούν περισταστικά εγκληματικότητας και βανδαλισμών.
Η Περιφέρεια Αττικής, αρμόδια για το χώρο, θα εφαρμόσει το μέτρο τις επόμενες ημέρες όταν ολοκληρωθεί η περίφραξή του.
Όπως γράφει το «Έθνος» της Τρίτης, συνολικά θα τοποθετηθούν 16 συρόμενες πόρτες στις εισόδους, οι οποίες θα κλείνουν το βράδυ.
Το περιφερειακό συμβούλιο έλαβε την απόφαση οι πόρτες να κλειδώνουν στις 11, ωστόσο, δεν αποκλείεται να κλείνουν στις 9.
Επίσης, θα αυξηθεί το προσωπικό φύλαξης, ενώ θα υπάρχει και συνεργασία με την Αστυνομία.
Ήδη, τα συνεργεία της Περιφέρειας και του Δήμου προχώρησαν στον καθαρισμό και απολύμανση του πάρκου, ενώ αποκαταστάθηκαν οι εκτεταμένες ζημιές σε φωτιστικά.
Σημειώνεται ότι εκλάπη μέρος των καλωδιώσεων με αποτέλεσμα να αχρηστευθεί μέρος του συστήματος φωτισμού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι Ιταλοί «λύγισαν» τους μαχητικούς Κύπριους, με δύο γκολ σε έξι λεπτά
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)
- Λεβερκούζεν – Νιουκάστλ 2-2: Ο Γκριμάλντο στο 88΄ έστειλε την Μπάγερ στους 9 βαθμούς πριν το Καραϊσκάκη
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]
- «Καμπανάκι» Πάουελ για πληθωρισμό και αγορά εργασίας
